Informare cu privire la problematica echivalării studiilor Cu lacrimi în ochi şi suflete pline de durere anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre, Venera Botescu Congresul Asociației de Podiatrie, 7-9 iunie 2018 Comunicat seminar Cotroceni Definiția actului de nursing
Hotărâri ale Consiliului naţional OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Comunicat seminar Cotroceni

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 03 Iunie 2018

La data de 31 mai a.c, domnul Mircea Timofte, președintele Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România a participat la seminarul cu tema: Abordarea celui de-al treilea obiectiv de dezvoltare durabilă: Asigurarea unei vieți sănătoase și promovarea bunăstării pentru toți la toate vârstele – dialog asupra politicilor, organizat de către Departamentul Sănătate Publică al Administrației Prezidențiale și Biroul pentru România al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS):

În deschiderea evenimentului organizat la Palatul Cotroceni, au participat Președintele României, Excelența Sa Dl. Klaus Iohannis, alături de doamna Szuzsanna Jakab, Director Regional, Biroul pentru Europa al Organizației Mondiale a Sănătății, doamna Sorina Pintea, ministrul roman al sănătății, domnul Lazslo Attila, senator, membru al Comisiei de sănătate a Senatului României.

Seminarul a facilitat dialogul asupra politicilor de sănătate și mediu ca premise ale dezvoltării durabile și bunăstării.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.