Rezultatele întâlnirii asistenților șefi din Statele Membre ale UE Reprezentare OAMGMAMR la Congresul Româno-Iordanian din Amman, Regatul Hașemit al Iordaniei Rezultatele reuniunii Asistenților Șefi din Statele Regiunii Europene a OMS ANUNŢ privind organizarea şi desfăşurarea examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali – sesiunea 2018 Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Comunicat seminar Cotroceni

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 03 Iunie 2018

La data de 31 mai a.c, domnul Mircea Timofte, președintele Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România a participat la seminarul cu tema: Abordarea celui de-al treilea obiectiv de dezvoltare durabilă: Asigurarea unei vieți sănătoase și promovarea bunăstării pentru toți la toate vârstele – dialog asupra politicilor, organizat de către Departamentul Sănătate Publică al Administrației Prezidențiale și Biroul pentru România al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS):

În deschiderea evenimentului organizat la Palatul Cotroceni, au participat Președintele României, Excelența Sa Dl. Klaus Iohannis, alături de doamna Szuzsanna Jakab, Director Regional, Biroul pentru Europa al Organizației Mondiale a Sănătății, doamna Sorina Pintea, ministrul roman al sănătății, domnul Lazslo Attila, senator, membru al Comisiei de sănătate a Senatului României.

Seminarul a facilitat dialogul asupra politicilor de sănătate și mediu ca premise ale dezvoltării durabile și bunăstării.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.