Rezultatele selecției grupului țintă al proiectului ”Program leadership în îngrijiri medicale pentru directorii de îngrijiri și asistenții șefi”
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Conferința de lansare a proiectului FEMIN- ID 128729

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 25 Iulie 2014

banda sigle femin

FEMIN

CONFERINTA DE LANSARE A PROIECTULUI

Dezvoltarea competentelor profesionale pentru femeile din sistemul sanitar,  pe o piata inclusiva a muncii – FEMIN

BUCURESTI, 31 IULIE 2014

Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania , anunta organizarea conferintei de lansare a unui nou proiect strategic finantat din fonduri europene cu titlul: Dezvoltarea competentelor profesionale pentru femeile din sistemul sanitar,  pe o piata inclusiva a muncii – FEMIN.

Proiectul cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investeste in oameni!”, Axa prioritara 6” Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.3 „Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii”, POSDRU/144/6.3/S/128729, se deruleaza pe o perioada de 18 luni in parteneriat cu Consejo General de Enfermería (Spania).

Conferinta va fi organizata joi, 31 iulie 2014, la sala Paris Rive Droite a hotelului Novotel, intre orele 10.00-13.30, si va gazdui un numar de 50 de persoane invitate din cadrul grupului tinta, manageri ai unitatilor medicale, angajati din sistemul sanitar si presa locala.

Conferinta va avea ca obiectiv prezentarea activitatilor generale ale proiectului, motivatia si  beneficiile participarii la cursuri de formare profesionala continua si rezultate preconizate ale proiectului.

Obiectivul general al proiectului il constituie asigurarea accesului egal la ocupare si imbunatatirea mobilitatii pe piata muncii pentru un grup tinta de 600 de femei din sistemul sanitar, din 3 regiuni de dezvoltare: Sud-Est (Galati, Vrancea, Constanta), Sud-Vest (Gorj, Olt), Bucuresti-Ilfov (Bucuresti).

Pentru informatii suplimentare privind proiectul, contactati OAMGMAMR, str. Ing. Zablovschi, Nr. 76, Bucuresti; tel: (021) 2240055; www.oamr.ro; OAMMRomania@gmail.com.

Persoana contact: Raluca Georgiana Cheptanaru, expert informare si promovare

Poster FEMIN

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2022 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.