Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Conferința Internațională a OAMGMAMR „Profesia de asistent medical în mileniul trei, perspective internaționale”

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 11 Mai 2016

Astăzi a avut loc deschiderea celei de-a XIV-a ediții a Conferinței Naționale și celei de-a III-a Conferințe Internaționale a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, care reunește aproape 1000 de participanți interesați de perspectivele internaționale ale profesiei de asistent medical în mileniul trei.

Ediția din acest an, organizată în perioada 11- 12 mai la Poiana- Brașov, de către filialele Brașov și Covasna ale Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, pe lângă numărul impresionant de asistenți medicali, se bucură de prezența unor profesioniști de renume din structura medicală, cadre didactice, studenți, elevi.

Mesajul organizațiilor internaționale partenere cu care OAMGMAMR a dezvoltat relații de colaborare, a fost transmis participanților de către reprezentanții acestora, respectiv:

  • Dr. Sergio Quintarios Dominguez- Vice-secretar General, Consiliul General al Asistenților Medicali din Spania
  • Dr. Blanca Pedrera- Consiliul General al Asistenților Medicali din Spania
  • Prof. Thomas Kearns – Director Executiv, Colegiul Regal al Chirurgilor din Irlanda, Facultatea de Nursing (RCSI)
  • Dl. Lampros BizasTrezorier, Organizația Elenă a Asistenților Medicali (ENE)

Tema evenimentului „Profesia de asistent medical în mileniul trei, perspective internaționale” incită la aspirații înalte și la dorința de lărgire a orizonturilor profesiei, în cadrul marii familii globale de practicieni.

Imagini din prima zi a Conferinței

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2020 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.