ICN sărbătorește Ziua Internațională a Moașei Scrisoare din partea Directorului Regional al Biroului pentru Europa al OMS, Dr.Hans Kluge transmisă ulterior participării la evenimentul „Asistenții Medicali și Moașele în Avangarda Schimbării” Rezultatele Adunării Generale a Consiliului European al Asistenților medicali | 13 aprilie 2021, format virtual
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Conferința OAMGMAMR- un pas important către redefinirea identității asistenților medicali

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 19 Septembrie 2014

În fiecare an, luna septembrie marchează organizarea unui eveniment important în viața organizației noastre, și anume Conferința națională a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

Conferința națională s-a desfășurat la Casa de Cultură a Studenților din Alba- Iulia, în perioada 10-13 septembrie și a adus în atenția participanților importanța redefinirii identității asistenților medicali care acționează cu profesionalism, iar azi, tind spre excelență.

Evenimentul a beneficiat de prezența unor invitați de seamă, Dr. Nicolae Bănicioiu- Ministrul Sănătății, Dr. Alin Iulian Țucmeanu-Secretar de Stat, Prof. Dr. Daniela Ionescu – Institutul Regional de Gastroenterologie şi Hepatologie „Prof. dr. Octavian Fodor” Cluj-Napoca, Dr. Răzvan Călin-Responsabil Politici Publice în Sănătate, Chronos Trade, Dr. Simon Moscovici-Chronos Trade, personalități din cele mai importante structuri din domeniul sanitar din  județul Alba, precum și de prezenţa a peste 300 de asistenți medicali, membri ai filialelor Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

Prin cele 48 de prezentări care au acoperit o arie complexă de teme cu privire la exercitarea profesiei, ne plasăm în elita profesioniștilor. Subiectele abordate în cadrul Conferinței au accentuat profesionalismul colegilor nostri in furnizarea serviciilor de îngrijiri de sănătate.

Considerăm că și evenimentul din acest an, prin atingerea obiectivelor propunse, a adăugat un plus de valoare imaginii profesiei de asistent medical și contribuie cu siguranță la redefinirea identității acestei nobile profesii, iar excelența în profesie nu va rămâne un deziderat, ci va deveni o realitate.

OAMGMAMR

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2021 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.