Participarea OAMGMAMR la evenimentul organizat de Secretariatul SEEHN
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Conferinţa regională organizată în cadrul proiectului ACCES

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 03 Septembrie 2015

banda sigle ACCESS

   03.09.2015

Miercuri, 02 Septembrie 2015, a avut loc conferinţa regională organizată în cadrul proiectului „Asigurarea accesului egal la ocupare şi diversificarea oportunităţilor de angajare pe o piaţă inclusivă a muncii, pentru femeile din domeniul sanitar – ACCES”.

Proiectul ACCES și-a propus să ofere celor 700 de femei angajate în sistemul sanitar public sau privat, din județele Argeș, Ialomița, Călărași, Teleorman, Bistrița-Năsăud, Sălaj, Maramureș, Arad, Timiș și București, acces la diversificarea calificărilor deținute de acestea, fapt ce le oferă o mobilitate sporită pe piața muncii, precum și o forma de venit suplimentar, cât și prin efectul pozitiv și valoarea adăugată dată de promovarea principiilor egalității de șanse și gen pe piața muncii.

Conferința regională la care au participat 100 de persoane, a avut ca obiectiv să ofere informații axate pe modalități de stimulare a participării femeilor pe piața muncii, de conștientizare a importanței existenței unei piețe inclusive a muncii și de creștere a interesului femeilor pentru dezvoltarea carierei prin obținerea de noi calificări și abilități, sporindu-se astfel oportunitățile de angajare și mobilitatea acestora pe piața muncii.

De asemenenea, în cadrul conferinței au fost expuse concluziile extrase de experții proiectului în urma elaborării Ghidului de egalitate de șanse și în urma experiențelor acumulate și documentate pe parcursul vizitelor de lucru organizate în perioada mai-iulie 2015 la Madrid, în colaborare cu partenerul Consejo General de Enfermería .

Persoană de contact: Adriana Carnu, Expert informare si promovare, Tel: 0724293493

E-mail: oammromania@gmail.com

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.