Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali | Sesiunea 2024
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Conferinţa regională organizată în judeţul Constanţa- proiect FEMIN

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 13 Octombrie 2015

banda sigle femin

      12.10.2015

CONFERINȚA REGIONALĂ SUD-EST

Joi, 8 octombrie 2015, la Constanța, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR), a organizat conferința regională în cadrul proiectului cofinanțat din Fondul Social European, „Dezvoltarea competenţelor profesionale pentru femeile din sistemul sanitar, pe o piaţă inclusivă a muncii – FEMIN” POSDRU/144/6.3/S/128729.

La conferința regională au fost prezente 100 de persoane care activează în domeniul sanitar: asistenți medicali, personal auxiliar, cadre didactice din școlile postliceale sanitare din Constanța, personal din OAMGMAMR – filiala Constanța. Echipa de proiect a prezentat rezultatele realizate în cadrul proiectului în cele 17 luni de activitate, în colaborare cu filialele din regiunea Sud-Est: Constanța, Vrancea și Galați.

De asemenea, conferința s-a bucurat de prezența dnei Conf. Univ. Dr. în sociologie, dna Laura Grȕnberg, care le-a vorbit participanților despre modalitățile de stimulare a participării femeilor pe piața muncii, de interesul tot mai crescut al femeilor pentru dezvoltarea carierei.  A fost prezentat Ghidul de bune practici – Familie Și Carieră. De la teorie la practică, un instrument util pentru personalul din sectorul medical, în ceea ce privește respectarea principiilor egalității de șanse și reconcilierii vieții personale cu viața de familie.

DSC02673

Unul dintre cele mai captivante momente ale conferinței a fost împărtășirea experiențelor acumulate de către cele 8 persoane din județul Constanța care au participat la vizitele de lucru transnaționale, din Madrid, altă activitate importantă și de impact organizată în cadrul proiectului în parteneriat cu Consejo General de Enfermeria.

Pentru informații suplimentare privind proiectul, contactați OAMGMAMR, Str. Ing. Zablovschi, Nr. 76, București;

tel: (021) 2240055; www.oamr.ro; www.femin.ro, OAMMRomania@gmail.com.

Persoana contact: Raluca Cheptănaru, Expert informare și promovare

Contract POSDRU/144/6.3/S/128729: „Dezvoltarea competentelor profesionale pentru femeile din sistemul sanitar, pe o piata inclusiva a muncii –FEMIN”  Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 “Investeste in oameni!”  Axa prioritara 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie 6.3 „Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii”
Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.