Rezultate obținute în cadrul programului de leadership în îngrijiri medicale pentru directorii de îngrijiri și asistenții șefi | 2022
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

CONTINUA CURSURILE DE CALIFICARE GRATUITE PENTRU PERSONALUL DIN SISTEMUL SANITAR DIN BUCURESTI

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 21 Ianuarie 2015

Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania beneficiar al proiectului strategic finantat din fonduri europene „Dezvoltarea competentelor profesionale pentru    femeile din sistemul sanitar, pe o piata inclusiva a muncii – FEMIN” POSDRU/144/6.3/S/128729, continua organizarea cursurilor pentru asistentii medicali angajati in unitatile sanitare din Bucuresti, cursuri oferite GRATUIT, ca urmare a finantarii acestora din fonduri europene.

In perioada 26 si 27 ianuarie 2015, 100 de femei din sistemul sanitar vor participa la deschiderea seriei a II-a de cursuri de calificare, 2 grupe de ingrijitoare batrani la domiciliu si 2 grupe de baby sitter.

Perioada de desfasurare a acestor cursuri este de aproximativ 4 luni, distribuita pe ore de curs de teorie (120 de ore) si practica (240 de ore), in care angajatele vor dobandi noi competente care vor putea fi fructificate la locul de munca actual sau la un nou loc de munca, asigurandu-se astfel transferabilitatea rezultatelor la nivel national

In cadrul acestor cursuri de calificare, cele 100 de femei vor beneficia de o subventie in valoare de 1.068 lei, materiale necesare derularii cursurilor practice (trusa de prim ajutor, halate, suport de curs), papetarie, materiale promotionale, achizitionate in cadrul proiectului, iar dupa examinarea finala, cursantele vor primi la final o calificare complementara profesiei  si o diploma recunoscuta la nivel national, eliberata de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC).

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investeste in oameni!”, Axa prioritara 6” Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.3 „Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii” , POSDRU/144/6.3/S/128729, se deruleaza pe o perioada de 18 luni in parteneriat cu Consejo General de Enfermería (Spania).

Pentru informatii suplimentare privind proiectul, contactati OAMGMAMR, str. Inginer Zablovschi, Nr. 76, Bucuresti; tel: (021) 2240055; www.femin.ro; www.oamr.ro; OAMMRomania@gmail.com.

Persoana contact: Raluca Cheptanaru, expert informare si promovare

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2023 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.