Rezultate obținute în cadrul programului de leadership în îngrijiri medicale pentru directorii de îngrijiri și asistenții șefi | 2022
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Continuarea seriei Sesiunilor de promovare a rezultatelor la Alba Iulia

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 29 Aprilie 2013

3

Continuarea seriei Sesiunilor de promovare a rezultatelor proiectului si a campaniei si diseminare a rezultatelor Campaniei de informare şi constientizare – 29 aprilie 2013

În data de 25 aprilie a avut loc la Alba Iulia a  6-a Sesiune de promovare a rezultatelor proiectului si a campaniei si diseminare a rezultatelor Campaniei de informare şi constientizare. Evenimentul  a fost organizat în cadrul proiectului „E-Nursing: Program de instruire în tehnologia informației a asistenților medicali, în contextul informatizării sistemului sanitar”, POSDRU/81/3.2/S/57946, implementat de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR), în parteneriat cu Federația SANITAS din România, Asociația “Centrul Român de Inițiative”, Bord Altranais agus Cnáimhseachais na hÉireann – Nursing and Midwifery Board of Ireland (Irlanda) și Consejo General de Enfermeria (Spania). Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013” – „Investește în oameni!”

Scopul sesiunilor este promovarea rezultatelor proiectului si a importantei formarii profesionale continue a personalului din sectorul sanitar in cadrul proiectului „E-Nursing: Program de instruire în tehnologia informatiei a asistentilor medicali, în contextul informatizarii sistemului sanitar”  POSDRU/81/3.2/S/57946.

Obiectivele specifice ale sesiunilor sunt:
– promovarea beneficiilor formarii profesionale continue in randul personalului din sectorul sanatatii;
– promovarea metodelor inovatoare de organizare flexibila a muncii in sectorul sanitar, intr-un sistem sanitar eficientizat prin informatizare, in vederea adoptarii de noi practici de lucru si îmbunatatirea conditiilor de munca.

Grupul de participanti la sesiunea a 6-a fost reprezentat de 24 asistenti medicali, dintre care 23 femei si 1 barbat, cu varste cuprinse intre 34 si 59 ani, care ocupa diferite pozitii in structurile OAMGMAMR si ale spitalelor din Alba Iulia (lideri ai organizatiei/membrii ai Consiliului Judetean al filialei Alba, asistenti sefi sau asistenti din diferite sectii ale spitalelor din Alba Iulia).

Din analiza rezultatelor si a evaluarilor acestei sesiuni se desprind urmatoarele concluzii:

  1. obiectivele sesiunii au fost atinse in totalitate, ceea ce demonstreaza faptul ca atat design-ul sesiunii cat si managementul intregului proces (realizarea documentatiei, selectia participantilor, prestatia lectorilor si organizarea) au fost foarte bine abordate;
  2. responsabilitatea asumata de participanti privind rolul de actori activi in transmterea mesajelor sesiunii catre colegii din sistem, si de participarea activa la sesiunea de discuti, subliniaza atat maturitate civica cat si profesionala, si foarte buna selectie a acestui grup de participanti.

Ca si concluzie generala se poate afirma ca sesiunea si-a atins in totalitate scopul, rezultat extrem de important pentru sustenabilitatea proiectului si impactul acestuia asupra grupului vizat.

Pentru informații suplimentare privind organizarea sesiunii de lucru, contactați: Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, Sediul de implementare: str. Ceasornicului, nr. 8, sector 1, Bucureşti, telefon 021/310.08.90, fax: 021/3130966, web: www.oamr.rooammromania@yahoo.com, persoana de contact: Vergilia Madalina FLOREA – manager de proiect.

Pentru mai multe informații despre programul de finanțare POSDRU 2007-2013, accesați: www.fseromania.ro.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013: Investeşte în oameni! Contract nr. POSDRU/81/3.2/S/57946 Titlul proiectului: „E-Nursing:Program de instruire in tehnologia informatiei a asistentilor medicali, in contextul informatizarii sistemului sanitar”.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2023 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.