Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali | Sesiunea 2024
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Cursul de Educatie Medicala Continua – Igiena, desfasurat la Targu Jiu

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 02 Decembrie 2015

banda sigle_ sanse egaleDemarare curs Educatie Medicala Continua

Judetul Gorj    

Șanse egale pentru acces în carieră”

POSDRU/144/6.3/S/132140

proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013” – „Investește în oameni!”

 02 decembrie 2015

Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, in calitate de partener al Federaţiei SANITAS din România si S.C. Edumed Interactiv S.R.L, anunță organizarea cursului de Educatie Medicala Continua – Igiena, ce se va desfasura la Targu Jiu, judetul Gorj, incepand cu data de 06.12.2015.

Cursul este organizat in cadrul proiectului cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013” – „Investește în oameni!”, intitulat  Șanse egale pentru acces în carieră” si este adresat femeilor angajate in sistemul sanitar, din judetul Gorj.

Durata totală a cursului este de 25 de ore, orarul de desfasurare fiind stabilit astfel încât să nu afecteze programul de lucru al participantelor.

Instruirea răspunde Ordonanței de urgență nr. 144/2008 privind exercitarea profesiei de asistent medical, conform căreia asistentul medical are obligaţia profesională de a se pregăti prin programe de formare continuă şi de a cumula necesarul de credite, având scopul de a menţine şi de a actualiza cunoştinţele şi abilitățile necesare pentru asigurarea unor servicii de calitate în condiţii de securitate şi siguranţă pentru pacient.

In urma absolvirii cursului de Educatie Medicala Continua, cursantele vor obtine diplome de participare emise de furnizorul de formare si certificate emise de Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, cat si un numar de 15 credite EMC.

Pentru informații suplimentare privind proiectul, contactați: O.A.M.G.M.A.M.R, Str. Inginer Zablovschi, nr.76, sector1,Bucureşti; e-mail: secretariat@oamr.ro, web:www.oamr.ro.

Persoana contact: Alexandra Andreea Timofte – Responsabil implementare activitati.

Pentru mai multe informații despre programul de finanțare POSDRU 2007-2013, accesați: www.fseromania.ro.

footer_FSE

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.