Rezultate obținute în cadrul programului de leadership în îngrijiri medicale pentru directorii de îngrijiri și asistenții șefi | 2022
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

FEMIN- Atelier de lucru în regiunea București- Ilfov

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 27 Februarie 2015

banda sigle femin

ATELIER DE LUCRU IN REGIUNEA BUCURESTI-ILFOV

in domeniul egalitatii de sanse si dezvoltarii carierei pentru femeile din sistemul sanitar desfasurate in Bucuresti

 

Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania beneficiar al proiectului “Dezvoltarea competentelor profesionale pentru femeile din sistemul sanitar,  pe o piata inclusiva a muncii – FEMIN” POSDRU/144/6.3/S/128729, a organizat la sediul Filialei OAMGMAMR Bucuresti, in data de 14 februarie, al 5-lea atelier de lucru si ultimul din seria celor 15 ateliere in domeniul egalitatii de sanse, la care au participat 50 de femei inscrise in grupul tinta al proiectului, avand ca tema problematica reconcilierii dintre viata de familie si cariera.

Atelierul de lucru moderat de cei doi specialisti, Laura Grunberg si Diana Neaga, a avut ca principal scop cresterea constientizarii angajatelor din sistemul sanitar cu privire la inegalitatile dintre femei si barbati existente in societate in general si in mod particular manifestarea acestora pe piata muncii si in sistemul medical. Astfel, desfasurat intr-un mod interactiv, bazat pe un dialog moderat, a dat posibilitatea femeilor sa impartaseasca propria experienta de viata, sa afle ca si alte femei au trecut prin experiente asemanatoare.

Participantele la atelier sunt si cursante in cadrul proiectului, au primit cu bucurie invitatia de a participa la atelierul de lucru si au fost incantate de primirea materialelor promotionale realizate in proiect si anume: block-notes cu pix, sacose de panza, memory stick, brosuri, materiale necesare derularii cursurilor teoretice si practice (trusa de prim ajutor, halate, suport de curs, bloc-notes cu pix ).

Cu acest ultim atelier incheiem o serie de evenimente in care s-au promovat obiectivele orizontale privind principiile egalitatii de sanse si reconcilierea vietii de familie cu viata profesionala in cadrul proiectului.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investeste in oameni!”, Axa prioritara 6” Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.3 „Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii” , POSDRU/144/6.3/S/128729, se deruleaza pe o perioada de 18 luni in parteneriat cu Consejo General de Enfermería (Spania).

Pentru informatii suplimentare privind proiectul, contactati OAMGMAMR, str. Inginer Zablovschi, Nr. 76, Bucuresti; tel: (021) 2240055; www.oamr.ro; www.femin.ro, OAMMRomania@gmail.com.

Persoana contact: Raluca Cheptanaru, Expert informare si promovare

 

Contract POSDRU/144/6.3/S/128729: „Dezvoltarea competenţelor profesionale pentru femeile din sistemul sanitar, pe o piaţă inclusivă a muncii – FEMIN”
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 “Investeşte în oameni!”
Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenţie 6.3 „Promovarea egalităţii de şanse pe piaţa muncii”
Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2023 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.