Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali | Sesiunea 2024
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Finalizarea cursurilor de calificare organizate în cadrul proiectului FEMIN

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 09 Noiembrie 2015

banda sigle femin          

           9.11.2015

FINALIZAREA CURSURILOR DE CALIFICARE ORGANIZATE

IN CADRUL PROIECTULUI FEMIN

Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, beneficiar al proiectului “Dezvoltarea competentelor profesionale pentru femeile din sistemul sanitar,  pe o piata inclusiva a muncii – FEMIN” POSDRU/144/6.3/S/128729, a organizat in perioada 26- 31 octombrie 2015, examenele de finalizare a cursurilor de calificare de Baby sitter si Ingrijitoare batrani la domiciliu pentru 99 de persoane din grupul tinta din Bucuresti, Gorj si Galati.

Cursurile de calificare desfasurate pe o perioada de aproximativ 3 luni (august-octombrie 2015),  s-au finalizat cu succes prin participarea cursantelor la examenul de evaluare a cunostintelor dobandite, prin testare teoretica si proba practica, obtinandu-se media generala 9,79, promovabilitatea inregistrata fiind de 100% .

Participantele, impartite in 3 grupe de Ingrijitoare batrani la domiciliu si 1 grupa de Baby sitter,  au fost evaluate de reprezentantii de la Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) si vor primi diplome recunoscute la nivel national, eliberate de ANC, fiind astfel recunoscute competentele si cunostinte acumulate pe intreaga perioada a desfasurarii cursurilor.

Toate cele 99 de femei care au absolvit cursurile de calificare, vor beneficia de o subventie acordata in cadrul proiectului in valoare de 1068 lei.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investeste in oameni!”, Axa prioritara 6” Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.3 „Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii” , POSDRU/144/6.3/S/128729.

Pentru informatii suplimentare privind proiectul, contactati OAMGMAMR, str. Inginer Zablovschi, Nr. 76, Bucuresti; tel: (021) 2240055; www.oamr.ro; www.femin.ro, OAMMRomania@gmail.com.

Persoana contact: Raluca Cheptanaru, Expert informare si promovare

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.