Participarea OAMGMAMR la conferința anuală a Royal College of Surgeons in Ireland (RCSI)
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Finalizarea cursurilor TIC în județul Ialomița- proiect ACCES

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 17 Iunie 2015

banda sigle ACCESS S-au finalizat cursurile TIC pe ACCES !

                                                            17.06.2015

            Proiect adresat femeilor angajate în sistemul sanitar public sau privat

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR), în parteneriat cu Consejo General de Enfermería (Spania), anunță finalizarea derulării cursurilor de calificare din cadrul proiect strategic întitulat „Asigurarea accesului egal la ocupare și diversificarea oportunităților de angajare pe o piața inclusivă a muncii, pentru femeile din domeniul sanitar – ACCES”, proiect construit pentru 600 de femei angajate în sistemul sanitar public sau privat.

15 femei din județul Ialomița au finalizat astăzi sesiunea de formare continuă cu o durată de 40 de ore, pentru dezvoltarea abilitaților IT. Cursurile s-au încheiat prin evaluarea cunoștințelor dobândite prin participarea la acest curs. Rata de promovabilitate a fost de 100%, astfel 15 femei vor primi diplome recunoscute de ANC, diplome ce recunosc competențele și cunoștințele acumulate pe perioada desfășurării calificării.

Cursul a fost oferit gratuit în cadrul proiectului și a venit în întâmpinarea nevoilor persoanelor active în sistemul sanitar prin implicarea acestora în activități centrate pe dezvoltarea competențelor necesare la locul de muncă (informatizarea sistemului sanitar, introducerea noilor tehnologii etc), precum și actualizarea cunoștințelor în domeniu pentru a deveni mai competitivi pe piața muncii. Proiectul contribuie la promovarea utilizării tehnologiei informației și comunicării, dar și la promovarea îmbătrânirii active în sistemul sanitar din Romania.

Persoane de contact din partea OAMGMAMR:

Vergilia Florea, Coordonator proiect, Telefon: 0745810772;

Adriana Cârnu, Expert promovare, Telefon: 0724293493

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.