Anunț privind modificarea Normelor de creditare a Formelor de Educaţie Medicală Continuă Repere ale implicării OAMGMAMR în programul de revalorizare OAMGMAMR lansează noi cursuri gratuite pe platforma națională de cursuri online Asistenții medicali generaliști absolvenți ai Programului special de revalorizare a calificării vor beneficia de recunoastere profesională automată pe teritoriul UE, după publicarea în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene a modificării Directivei 2005/36/CE SITUAȚIA PROFESIEI DE ASISTENT MEDICAL LA NIVEL MONDIAL
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

ICN confirmă numirea dlui Howard Catton în funcția de Director General permanent

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 09 Septembrie 2019

GConsiliul de Conducere al Consiliului Internațional al Asistenților Medicali are plăcerea de a anunța numirea Dlui Howard Catton, în funcția de Director General permanent al ICN.   

Președinta Consiliului de Conducere ICN, dna. Annette Kennedy, care a anunțat decizia, a declarat: “Consiliul de Conducere, împreună cu mine, suntem încântați de numirea lui Howard.  Are viziune, tenacitate și angajamentul de a maximiza oportunitățile pentru ICN, și pentru membrii și partenerii noștri, nu numai în anul 2020 – Anul Asistentului Medical -, ci și pentru anii ce vor urma. Howard a fost un sprijin uriaș pentru mine în perioada președinției mele și un coleg minunat timp de mulți ani și, împreună cu el, ICN va avea stabilitate și un viitor cu adevărat minunat.”

Dl.  Catton a afirmat, “Sunt onorat de această numire și aștept cu nerăbdare să continui să lucrez cu Consiliul de Conducere, cu personalul ICN, cu membrii și partenerii noștri, pentru a mă asigura că vocea asistentului medical este auzită și respectată. Prinicipalul meu scop este acela de a prelua puterea, energia și forța expuse în cadrul recentului nostru Congres de la Singapore, și de a mă asigura că lumea nu celebrează numai profesia de asistent medical în anul 2020, ci și că vom crea o moștenire reală și de durată, care va susține asistenții medicali de pretutindeni, în furnizarea serviciilor medicale pentru toți. Trebuie să ne folosim de anul 2020, ca de o rampă de lansare și să profităm de ocazia de a aborda și remedia problemele arzătoare ale profesiei noastre, și anume potențialul deficit de 9 milioane de asistenți medicali, dezvoltarea leadership-ului în profesia de asistent medical și practica avansată a asistenților medicali.”

Howard Catton a a fost Director de Politicilor și programe de asistență medicală ICN, pentru câțiva ani, înainte de a deveni Director General.  Înainte de a se alătura ICN, Dl. Catton a deținut roluri importante în Regatul Unit, inclusiv în cadrul Colegiului Regal al Asistenților  Medicali și, de asemenea, a lucrat  intens în Europa, Statele Unite și Noua Zeelandă.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2020 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.