Participarea OAMGMAMR la evenimentul organizat de Secretariatul SEEHN
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Începerea cursului postuniversitar “Managementul calității serviciilor de sănătate”/Universitatea “Athenaeum” din București

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 16 Februarie 2024

Universitatea “Athenaeum” din București anunță începerea cursului postuniversitar “Managementul calității serviciilor de sănătate”
Cursul reprezintă un program cuprinzător ce oferă cunoștințe teoretice și abilități practice, facilitând obținerea celor mai noi informații de la experți din domeniu și dobândirea unor experiențe de învățare și explorare a celor mai recente tendințe și inovații care modelează viitorul managementului asistenței medicale.
Cursul se adresează atât asistenților medicali aflați la debutul carierei cât și profesioniștilor cu experiență în domeniul medical sau celor care doresc să exploreze oportunitatea unui nou domeniu profesional, la finalizarea cursului absolvenții dobândind competențele necesare conducerii și integrării profesionale în domeniul complex al Managementului Calității, cu acreditare ANMCS.
Precizăm că acest curs este acreditat atât de către Ministerul Învățământului-prin acordarea unui număr de 5 credite, cât și de către Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (ANMCS)-prin certificarea absolvenților ca și specialiști în domeniul Managementului Calității, fapt ce conferă posibilitatea angajării acestora în structurile SMC din sistemul de sănătate.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.