Participarea OAMGMAMR la evenimentul organizat de Secretariatul SEEHN
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Instruire gratuită în Tehnologia Informației și Comunicațiilor pentru 15 femei angajate in sistemul sanitar din judetul Olt

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 22 Aprilie 2015

banda sigle femin

    21.04.2015

Instruire gratuită în Tehnologia Informației și Comunicațiilor pentru 15 femei angajate in sistemul sanitar din judetul Olt

aa

Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania anunta demararea cursurilor gratuite de instruire si certificare a competentelor TIC pentru  90 de femei cu varste peste 45 de ani selectate din grupul tinta al proiectului Dezvoltarea competentelor profesionale pentru femeile din sistemul sanitar, pe o piata inclusiva a muncii – FEMIN POSDRU/144/6.3/S/128729.

In perioada 17-23 aprilie 2015, 15 femei cu varsta peste 45 de ani din judetul Olt participa la sesiuni de formare continua cu o durata de 40 de ore, pentru dezvoltarea abilitatilor IT.

Cursul este oferit GRATUIT in cadrul proiectului si vine in intampinarea nevoilor persoanelor active in sistemul sanitar prin implicarea acestora in activitati centrate pe dezvoltarea competentelor necesare la locul de munca (informatizarea sistemului sanitar, introducerea noilor tehnologii etc), precum si actualizarea cunostintelor in domeniu pentru a deveni mai competitivi pe piata muncii. Proiectul contribuie la promovarea utilizarii tehnologiei informatiei si comunicarii, dar si la promovarea  imbatranirii active in sistemul sanitar din Romania.

La finalul cursului fiecare participanta va sustine un examen in vederea obtinerii certificatului de perfectionare eliberat conform procedurilor ANC.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investeste in oameni!”, Axa prioritara 6” Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.3 „Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii” , POSDRU/144/6.3/S/128729, se deruleaza pe o perioada de 18 luni in parteneriat cu Consejo General de Enfermería (Spania).

Persoana contact: Raluca Cheptanaru, expert informare si promovare

Contract POSDRU/144/6.3/S/128729: „Dezvoltarea competenţelor profesionale pentru femeile din sistemul sanitar, pe o piaţă inclusivă a muncii – FEMIN” Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 “Investeşte în oameni!” Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenţie 6.3 „Promovarea egalităţii de şanse pe piaţa muncii”
Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.