Lansarea lucrării „Tratat de îngrijiri medicale pentru asistenți medicali generaliști”
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Invitație de prezentare a unui studiu de caz pentru publicația Zilei Internaționale a Asistentului Medical 2020

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 17 Septembrie 2019

2020, ‘Anul Internațional al Asistentului Medical și al Moașei” reprezintă una dintre cele mai interesante oportunități de promovare a profesiei de asistent medical în întreaga lume.  Invităm membrii să participe cu studii de caz care să prezinte, să celebreze și să promoveze profesia de asistent medical.  

Studiile de caz s-au aflat în centrul publicațiilor noastre IND în ultimii trei ani. Anul viitor, ne dorim să facem acest lucru mai mult și mai bine decât până acum, ca să putem arăta lumii importanța profesiei de asistent medical. 

Rugăm Asociațiile Naționale de Nursing să profite de această oportunitate și să prezinte studii de caz ale membrilor lor, pentru utilizarea acestora în resursele IND. Suntem interesați de munca asistenților medicali de la orice nivel (de la asistenți medicali de primă linie, manageri, directori, asistenți șefi, ANN-uri) individual sau în echipă. Este momentul să punem în lumină asistenții medicali care fac lucruri extraordinare în spitale, comunități sau alte locuri în care sunt oferite servicii de îngrijire.

Studiile de caz trebuie depuse până la data de 7 octombrie 2019. Vă oferim ca ghid un rezumat al cerințelor pentru studiul de caz. De asemenea, vă încurajez să vă orientați și după publicațiile IND anterioare intitulate ‘Asistenții medicali: O voce pentru conducere’ https://www.icnvoicetolead.com/ pentru a vă ajuta în selectarea potențialilor candidați care vor reprezenta Asociația dvs de Nursing.  

Este o oportunitate excelentă pentru țări de a prezenta în fața întregii lumi, asistenții medicali aflați la conducere și cu un rol fundamental în atingerea unei stări bune de sănătate.

Credem cu tărie că aportul dumneavoastră va fi valoros pentru asistenții medicali pe care îi reprezentăm, și așteptăm cu nerăbdare răspunsul dvs la această invitație.  

Pentru orice alte informații, vă rugăm nu ezitați să îl contactați echipa O.A.M.G.M.A.M.R ( https://www.oamr.ro/contact/ ).

Vă mulțumim pentru interes.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2021 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.