Participarea OAMGMAMR la evenimentul organizat de Secretariatul SEEHN
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

OAMGMAMR lansează podcastul „Vocea Asistenților Medicali”

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 03 Noiembrie 2023

Dezvoltat în cadrul programului de leadership în îngrijiri medicale pentru directori de îngrijiri și asistenți șefi, „Vocea Asistenților Medicali” este un podcast care se înscrie demersului de a aduce în prim-plan, pe de-o parte, rolul esențial al asistenților medicali în furnizarea de îngrijiri de calitate, dar și acela de lideri în comunitățile în care profesează. Seria de conversații informale explorează experiențele și perspectivele asistenților medicali din diverse domenii ale sănătății, abordând subiecte precum leadership, formare profesională și echilibrul între viața profesională și personală.

Seria debutează cu o conversație despre profesie și provocările ei, care atinge în multe puncte importanța empatiei în profesia noastră. Vă invităm să o cunoașteți îndeaproape pe doamna Doina Burlică, Asistent Șef Bloc Operator în cadrul Institutul de Fonoaudiologie și Chirurgie Funcțională ORL „Prof. Dr. Dorin Hociotă”.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.