Participarea OAMGMAMR la evenimentul organizat de Secretariatul SEEHN
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

OAMGMAMR suplimenteaza 100 de locuri la cursurile de calificare oferite gratuit in cadrul proiectului FEMIN

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 05 August 2015

DSC00024

Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania beneficiar al proiectului strategic finantat din fonduri europene „Dezvoltarea competentelor profesionale pentru femeile din sistemul sanitar, pe o piata inclusiva a muncii – FEMIN” POSDRU/144/6.3/S/128729, ofera sansa pentru inca 100 de angajate din unitatile sanitare din Bucuresti, Galati si Gorj sa obtina noi competente profesionale prin participarea la cursuri  de calificare GRATUITE (Baby sitter si Ingrijitoare batrani la domiciliu), ca urmare a finantarii acestora din fonduri europene.

Initial, proiectul si-a propus sa sprijine organizarea cursurilor de calificare pentru 600 de angajate din unitatile sanitare din Romania, in perioada septembrie 2014-mai 2015. Ca urmare a solicitarilor multor angajate din sistemul sanitar, s-au suplimentat 100 de locuri pentru cursantele care se vor califica in meseria de Baby sitter (25 persoane) si Ingrijitoare batrani la domiciliu (75 persoane), in perioada august – octombrie 2015.

DSC00036

Ca si cele 600 de femei din sistemul sanitar care au finalizat cu brio cursurile si au primit diploma recunoscuta la nivel national, eliberata de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) si au beneficiat nu numai de materiale de curs si materiale promotionale, dar si de o subventie in valoare de 1.068 lei si noile cursante vor avea aceleasi conditii de participare si aceleasi beneficii, avand sansa de a avea in cadrul procesului de formare prezenta unor formatori cu experienta, care vor imbina armonios partea teoretica cu cea practica.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investeste in oameni!”, Axa prioritara 6” Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.3 „Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii” , POSDRU/144/6.3/S/128729, se deruleaza pe o perioada de 18 luni in parteneriat cu Consejo General de Enfermería (Spania).

Pentru informatii suplimentare privind proiectul, contactati OAMGMAMR, str. Inginer Zablovschi, Nr. 76, Bucuresti; tel: (021) 2240055; www.femin.ro; www.oamr.ro; OAMMRomania@gmail.com.

 Persoana contact: Raluca Cheptanaru, expert informare si promovare

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.