În atenția asistenților medicali | Anunț angajare Apel din partea Organizației Mondiale a Sănătății Anunț
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Conferința Națională a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor şi Asistenților Medicali din România- Un plus spre excelență!

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 15 Septembrie 2013

Excelența în practica profesională în contextul Obiectivelor de dezvoltare ale mileniului privind sănătatea” 

25-28 septembrie 2013, Poiana Brasov

Tema celei de-a XI-a Conferințe Naționale a OAMGMAMR propune explorarea de perspective diferite cu privire la atingerea unui statut de excelență în practica profesiei de asistent medical generalist, moașă sau asistent medical și identificarea de modele de excelență care contribuie în mod fundamental la îmbunătățirea sănătății populației.

Din perspectivă globală, Obiectivele de dezvoltare ale mileniului ne obligă la cunoaștere, implicare, identificare de soluții sustenabile și de modele de bune practici care să poata fi contextualizate și preluate în cadrul sistemului de sănătate.

Din perspectivă organizațională, misiunea  noastră este clădită pe susținerea unei culturi a calității prin acțiune în acord cu principiile excelenței, și urmărește îmbunătăţirea continuă a calităţii practicii şi competenţei profesioniştilor, pentru a asigura dreptul pacienţilor la sănătate.

Din perspectivă individuală progresul poate fi atins numai dacă fiecare dintre noi urmăm un traseu constant ascendent de dezvoltare profesională și personală. Pentru ca acest scop să fie atins trebuie să ne informăm continuu despre progresul profesiei, trebuie să cunoaștem și să respectăm cele mai înalte standarde de practică.

Evenimentul a reunit asistenți medicali generaliști, moașe și asistenți medicali cu interese profesionale comune în practica profesiei, din toate domeniile: practicieni, formatori, cercetare. Pe durata a două zile vor avea loc prezentări, sesiuni de întrebări și răspunsuri, discuții și schimb de experiență.

Noi credem că toți suntem suma eforturilor noastre și că toate aceste eforturi converg spre un singur țel – spre EXCELENȚĂ!

Președinte
Mircea Timofte

Descarcă: Program conferinţă.doc

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2020 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.