Participarea OAMGMAMR la cea de-a 76 sesiune a Adunării Mondiale a Sănătății (III)
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Organizarea concursului pentru acordarea de premii elevilor din Fundeni

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 27 Iulie 2012

1

Organizarea concursului de evaluare a competențelor teoretice și practice a elevilor din Școala Postliceală Sanitară Fundeni‚ într-un proiect european

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR), în parteneriat cu Federația Sanitas Romania,  Asociația Centrul Roman de Inițiative (CRI), Organizația „An Bord Altranais” – Irlanda, Organizația „Consejo General de Enfermería (CGE)” – Spania, Școala Postliceala Sanitara Fundeni, Colegiul de Științe „Grigore Antipa” – Brașov  și Grupul Școlar „George Emil Palade” – Constanța, în cadrul proiectului cu titlul: „Program transnațional de imbunatațire a stagiilor de pregatire practica a elevilor din școlile postliceale sanitare pentru facilitarea tranziției acestora de la școala la viața activa”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, în cadrul Programului Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investește in oameni!”

Anunță:

Organizarea concursului pentru acordarea de premii elevilor care au demonstrat performanțe deosebite pe parcursul stagiilor de pregătirea practică, din grupul țintă al proiectului „Program transnațional de imbunatațire a stagiilor de pregatire practica a elevilor din școlile postliceale sanitare pentru facilitarea tranziției acestora de la școala la viața activa”.
Premiile se acordă în condiții de concurs, fiind organizate două etape de evaluare:  o primă etapă constă în evaluarea rezultatelor obținute de elevi în cadrul stagiilor de pregatire practică din perioada anului școlar și a doua etapă cuprinde participarea la o probă teoretică și o probă practică.

Concursul se vasusține în luna august la Școala Postliceală Sanitară Fundeni pentru 100 de elevi, care fac parte din grupul țintă al proiectului și care n-au participat la stagiile de pregătire practică din Spania.

În urma concursului, primii 26 de elevi clasați vor fi premiați pentru performanțele deosebite demonstrate în cadrul stagiilor de pregătire practică, cu premii în valoare de 1850 Ron/elev, stabilite în cadrul proiectului.

Pentru informații suplimentare privind proiectul, contactați OAMGMAMR, la sediul din Str.Ing. Zablovschi, nr. 76, sector 1 Bucureşti, web: www.oamr.ro,  e-mail: oammromania@yahoo.com. Pentru mai multe informații despre programul de finanțare POSDRU, accesați:www.fseromania.ro.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013: Investeşte în oameni! Contract nr. POSDRU / 90/ 2.1 / S / 61519 Titlul proiectului: “Program transnațional de îmbunătățire a stagiilor de pregătire practică a elevilor din școlile sanitare pentru facilitarea tranziției acestora de la școală la viața activă.”

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2023 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.