În atenția asistenților medicali | Anunț angajare Apel din partea Organizației Mondiale a Sănătății Anunț
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Organizarea stagiilor de pregătire practică în Spania

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 28 Martie 2013

1

Privind organizarea stagiilor de pregătire practică  în Spania, pentru elevii  din școlile postliceale sanitare, în cadrul proiectului “Program transnațional de îmbunătățire a stagiilor de pregătire practică a elevilor din școlile postliceale sanitare pentru facilitarea tranziției acestora de la școală la viața activă” – 28 martie 2013

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, în parteneriat cu  Federația Sanitas România,  Asociația Centrul Român de Inițiative (CRI), Organizația „Nursing Board of Ireland”- Irlanda, Organizația „Consejo General de Enfermería”- Spania, Școala Postliceală Sanitară Fundeni, Colegiul de Științe „Grigore Antipa” – Brașov  și Liceul „George Emil Palade – Constanța‚ în cadrul proiectului “Program transnațional de îmbunătățire a stagiilor de pregătire practică a elevilor din școlile postliceale sanitare pentru facilitarea tranziției acestora de la școală la viața activă”, cofinanțat din Fondul Social European- Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane  2007- 2013:  Investeşte în oameni!, anunță demararea stagiilor de pregătire practică pentru elevii din școlile postliceale sanitare, organizate în Spania,  de către „Consejo General de Enfermería”, partener în cadrul proiectului.

Stagiile de pregătire practică au durata de o saptămână și se vor desfășura în perioada 13- 27 aprilie 2013.  La stagiile de practică vor participa  50 de elevi din școlile postliceale sanitare din București și Brașov, selectați pentru a face parte din grupul- țintă elevi al acestui proiect.

Pentru informații suplimentare privind proiectul, contactați OAMGMAMR, la sediul din Str. Ing. Zablovschi, nr.76, sector 1,Bucureşti, Web: www.oamr.ro, e-mail: oammromania@yahoo.com, persoana de contact: Nicoleta Ababei, coordonator sesiuni de training transnationale.

Pentru mai multe informații despre programul de finanțare POSDRU, accesați: www.fseromania.ro.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013: Investeşte în oameni! Contract nr. POSDRU/81/3.2/S/57946 Titlul proiectului:„E-Nursing:Program de instruire in tehnologia informatiei a asistentilor medicali, in contextul informatizarii sistemului sanitar”.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2020 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.