În atenția asistenților medicali | Anunț angajare Apel din partea Organizației Mondiale a Sănătății Anunț
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Organizarea ultimei sesiuni de training transnaționale în Spania

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 28 Martie 2013

1

Privind organizarea ultimei sesiuni de training transnaționale în Spania, pentru tutorii din grupul țintă al proiectului “Program transnațional de îmbunătățire a stagiilor de pregătire practică a elevilor din școlile postliceale sanitare pentru facilitarea tranziției acestora de la școală la viața activă” – 28 martie 2013

În cadrul proiectului “Program transnațional de îmbunătățire a stagiilor de pregătire practică a elevilor din școlile postliceale sanitare pentru facilitarea tranziției acestora de la școală la viața activă”, cofinanțat din Fondul Social European- Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane  2007- 2013:  Investeşte în oameni! și implementat de  Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, în parteneriat cu  Federația Sanitas România, Asociația Centrul Român de Inițiative (CRI), Organizația „Nursing Board of Ireland”- Irlanda, Organizația „Consejo General de Enfermería”- Spania, Școala Postliceală Sanitară Fundeni, Colegiul de Științe „Grigore Antipa” – Brașov  și Liceul „George Emil Palade – Constanța‚ 20 de asistenți medicali cu rol de tutori pentru pregătirea practică a elevilor din școlile postliceale sanitare din București, Brașov, Constanța și Sălaj, vor participa în perioada 6- 13 aprilie 2013, la ultima sesiune de training transnațională, organizată la Madrid, de către „Consejo General de Enfermería”- Spania.

Sesiunea de training transnațională are scopul de a dezvolta competențele tutorilor din grupul- țintă al proiectului, necesare în activitatea de monitorizare şi îndrumare a elevilor din școlile postliceale sanitare, în stagiile de pregătire practică în spitale.

Pentru informații suplimentare privind proiectul, contactați OAMGMAMR, la sediul din Str. Ing. Zablovschi, nr.76, sector 1,Bucureşti, Web: www.oamr.ro, e-mail: oammromania@yahoo.com, persoana de contact: Nicoleta Ababei, coordonator sesiuni de training transnationale.

Pentru mai multe informații despre programul de finanțare POSDRU, accesați: www.fseromania.ro.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013: Investeşte în oameni! Contract nr. POSDRU/81/3.2/S/57946 Titlul proiectului:„E-Nursing:Program de instruire in tehnologia informatiei a asistentilor medicali, in contextul informatizarii sistemului sanitar”

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2020 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.