Rezultatele evenimentului la nivel înalt „Asistenții medicali și moașe, în avangarda schimbării” ANUNȚ IMPORTANT | Înscriere programe de specializare pentru reconversie profesională ANUNȚ IMPORTANT | Înscriere programe de specializare pentru dezvoltarea unor abilități profesionale
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Organizarea unei conferințe regionale în Râmnicu Vâlcea (Vâlcea)

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 07 Mai 2012

3

Organizarea unei conferințe regionale din cadrul campaniei de informare și conștientizare în vederea schimbării atitudinii sociale și stereotipurilor față de grupurile vulnerabile, desfasurata in cadrul proiectului cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013” – „Investește în oameni!”

„E-Nursing: Program de instruire in tehnologia informatiei a asistentilor medicali,
in contextul informatizarii sistemului sanitar” București, 07.05.2012

În data de 09.05.2012, între orele 9:30 – 16:00, în Râmnicu Vâlcea (Vâlcea), la Hotel Castel, se va desfășura cea de-a cincea conferință regională, la care vor participa angajați din sistemul sanitar din regiunea Sud – Vest ( respectiv din județele: Vâlcea, Gorj, Mehedinți, Dolj și Olt), activitate desfasurata in cadrul proiectului „E-Nursing: Program de instruire in tehnologia informatiei a asistentilor medicali, in contextul informatizarii sistemului sanitar”, POSDRU/81/3.2/S/57946,implementat de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, în parteneriat cu Federaţia SANITAS din România, Asociația “Centrul Român de Inițiative”, An Bord Altranais (Irlanda) şi Consejo General de Enfermeria (Spania).

Conferința face parte dintr-o serie de 8 conferințe organizate la nivel regional, desfasurate in cadrul Campaniei de informare si constientizare in vederea schimbarii atitudinii sociale si stereotipurilor fata de grupurile vulnerabile.
Campania are drept obiectiv eliminarea stereotipurilor fata de grupurile vulnerabile si combaterea discriminarii, atat la locul de munca, intre angajatii din sectorul sanitar, cat si fata de beneficiarii serviciilor furnizate prin sistemul de sanatate.
De asemenea, in cadrul conferintei va fi prezentat Manualul de bune practici pentru combaterea discriminarii in sectorul sanatate, realizat in cadrul proiectului in anul 2011 si care va fi diseminat participantilor.

Pentru informații suplimentare privind organizarea sesiunii de lucru, contactați: Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, Sediul de implementare: str. Ceasornicului, nr. 8, sector 1, Bucureşti, telefon 021/310.08.90, fax: 021/3130966, web: www.oamr.rooammromania@yahoo.com, persoana de contact: TIBERIU STĂVĂRUȘ – coordonator campanie informare și conștientizare.

Pentru mai multe informații despre programul de finanțare POSDRU 2007-2013, accesați: www.fseromania.ro.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013: Investeşte în oameni! Contract nr. POSDRU/81/3.2/S/57946 Titlul proiectului: „E-Nursing:Program de instruire in tehnologia informatiei a asistentilor medicali, in contextul informatizarii sistemului sanitar”.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2021 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.