Participarea OAMGMAMR la evenimentul organizat de Secretariatul SEEHN
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Organizarea unei sesiuni de informare

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 09 Octombrie 2012

 1

Sesiunea de informare desfășurată în cadrul „Program transnational de imbunatatire a stagiilor de pregatire practica a elevilor din scolile postliceale sanitare pentru facilitarea tranzitiei acestora de la scoala la viata activa”, POSDRU / 90/ 2.1 / S / 61519 – proiect cofinantat din Fondul Social European, in cadrul Programului Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investeste in oameni!”

Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din România (OAMGMAMR), beneficiar al proiectului cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013” – „Investeste în oameni!”, intitulat „Program transnational de imbunatatire a stagiilor de pregatire practica a elevilor din scolile postliceale sanitare pentru facilitarea tranzitiei acestora de la scoala la viata activa” , anunta organizarea unei sesiuni de informare desfasurata in cadrul campaniilor de constientizare la partenerul in proiect Colegiul de Stiinte „Grigore Antipa” in data de 10 octombrie  2012.

Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din România (OAMGMAMR), invita elevii inscrisi la Colegiul de Stiinte „Grigore Antipa” Brasov sa participe la desfaurarea campaniilor prevazute in cadrul proiectului, avand drept scop constientizarea in randul elevilor a oportunitatilor de facilitare a tranzitiei de la statutul de elev la acela de asistent medical, precum si a nevoii de pregatire practica intr-o unitate medicala in vederea adaptarii viitorilor absolventi ai scolii cu profil sanitar la cerintele pietei muncii in sectorul sanitar.

Elevii participanti la sesiunea de informare  vor beneficia de materiale informative cu privire la  scopul, obiectivele și activitățile proiectului, criteriile de selecție pentru participarea la stagiile de pregătire practică, atât în spitalele din România, cat si în spitalele din țările membre ale UE, respectiv din Spania, beneficiile directe obtinute de elevi prin participarea la activitatile proiectului, site-uri, surse de informare si de consiliere profesionala, precum agentiile publice sau private de ocupare oferind un sprijin in scopul facilitarii tranzitiei de la scoala la viata activa.

Proiectul este implementat de Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania (OAMGMAMR), in parteneriat cu Federatia Sanitas Romania, Asociatia Centrul Roman de Initiative (CRI), Organizatia „An Bord Altranais” – Irlanda, Organizatia „Consejo General de Enfermería (CGE)” – Spania, Scoala Postliceala Sanitara Fundeni, Colegiul de Stiinte „Grigore Antipa” – Brasov  si Grupul Scolar „George Emil Palade” – Constanta, in perioada iulie 2010- iunie 2013.

Pentru informatii suplimentare privind proiectul, contactati OAMGMAMR, la sediul din Str.Ing. Zablovschi, nr. 76, sector 1 Bucureşti,web: www.oamr.ro, e-mail: oammromania@yahoo.com. Pentru mai multe informatii despre programul de finantare POSDRU, accesati: www.fseromania.ro.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013: Investeşte in oameni! Contract nr. POSDRU / 90/ 2.1 / S / 61519 Titlul proiectului: “Program transnational de imbunatatire a stagiilor de pregatire practica a elevilor din școlile sanitare pentru facilitarea tranzitiei acestora de la școala la viata activa.”

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.