Webinar vaccinare împotriva Covid 19 Congresul International ICN 2021 | “Nursing around the world” va celebra profesia de asistent medical Succesul programelor de vaccinare în masă COVID-19 va depinde de asistenții medicali din prima linie și includerea acestora în procesele decizionale Raport al celei de-a 70-a sesiuni a Comitetului Regional pentru Europa/RC70 Propunere de modificări a programelor de specializare pentru asistenţii medicali generalişti, moaşe şi asistenţii medicali
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

“Pacient de România-6% pentru Sănătate!”

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 24 August 2015

sigle COPAC si OAMGMAMR

Asociaţia Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România- COPAC a lansat pe 25 august 2015, o campanie pentru sprijinirea creşterii fondurilor alocate Sănătăţii. Campania se desfăşoară sub sloganul “Pacient de România-6% pentru Sănătate!” şi solicită transformarea sistemului românesc de sănătate într-un sistem performant şi bine finanţat pentru a putea acoperi principalele priorități: servicii de calitate, tratament inovativ și salarizarea personalului medical.

Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (OAMGMAMR) susţine misiunea asumată de COPAC,  pentru o reformă sustenabilă a sistemului de sănătate şi pentru o mai bună finanțare a acestuia.

Pornind de la preocuparea comună a OAMGMAMR şi COPAC pentru promovarea sănătății populației, asigurarea unor servicii de îngrijiri de sănatate de calitate şi pentru siguranţa pacientului, prin protocoloul de colaborare încheiat, cei doi parteneri vor derula acţiuni specifice, pentru  atingerea obiectivelor propuse.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2021 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.