Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali | Sesiunea 2024
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Participarea OAMGMAMR la cea de-a 10-a ediție a Forumului Global pentru Asistenți Medicali și Moașe

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 07 Iunie 2023

La data de 6 iunie a.c., Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din Romania a fost reprezentat la cea de-a 10-a ediție a Forumului Global pentru Asistenți Medicali și Moașe.

În acest sens, domnul Sorin Hainagiu, director Strategii și Dezvoltare Organizațională în cadrul OAMGMAMR a susținut mesajul Președintelui în sesiunea intitulată „Răspuns la prioritățile de consolidare a forței de muncă în sănătate: Cunoștințe pentru azi și viitor”.

În intervenție, au fost trecute în revistă cele mai recente evenimente găzduite de București, inclusiv Reuniunea la nivel înalt privind forța de muncă din domeniul sănătății și evenimentul de mare succes găzduit de OAMGMAMR, respectiv Reuniunea asistenților șefi și moașelor șefe ale Guvernelor naționale (GCNMO), asociațiilor profesionale și centrelor colaboratoare OMS ale regiunii europene ai Organizației Mondiale ale Sănătății .

Au fost de asemenea prezentate evoluțiile în România sub umbrela PNRR precum și proiectele implementate de către organizația noastră în ultimii ani și s-a reafirmat angajamentul organizației de a contribui la îndeplinirea obiectivelor strategice asumate în plan regional și global.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.