Lista persoanelor validate, proiect ”Dezvoltarea abilităților personale și profesionale ale asistenților medicali generaliști, moașelor și asistenților medicali prin programe de formare SOFT SKILLS”.
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Participarea OAMGMAMR la conferința anuală elenă dedicată profesiilor de asistent medical și moașă

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 24 Mai 2023

În perioada 17-20 mai a.c., o delegație a OAMGMAMR condusă de către directorul de strategii și dezvoltare organizațională , dnul Sorin Hainagiu a participat la conferința anuală elenă dedicată profesiilor de asistent medical și moașă. În cuvântul de deschidere, reprezentantul OAMGMAMR a mulțumit pentru primirea călduroasă, a salutat în numele Președintelui Timofte cooperarea excelentă, atât în plan bilateral cât și în cadrul ENC și a exprimat întreaga disponibilitate a organizației pentru extinderea parteneriatului în alte arii de interes pentru profesioniștii noștri.
Totodată, reprezentantul OAMGMR a participat la panelul dedicat expertizei și bunelor practici internaționale cu o prelegere cu privire la tehnologii și instrumente digitale în susținerea activității de asistent medical și moașă.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.