Proiect SOFT SKILLS | Selecția grupului țintă pentru seriile 5 și 6 | Dosarele de înscriere se vor transmite începând cu data de 22 iulie 2024, ora 8:00
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Participarea Președintelui OAMGMAMR la Bucharest Leaders’ Summit: The Highway to Success

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 14 Noiembrie 2023

Președintele Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR), domnul Mircea Timofte, a participat ca speaker în cadrul panelului „Sănătate pentru Toți” din cadrul evenimentului „Bucharest Leaders’ Summit: The Highway to Success”, din seria „Împreună Protejăm România” (https://impreuna-protejam-romania.ro).

Conferința, axată pe teme precum accesibilitatea serviciilor medicale, infrastructura și resursele sanitare, managementul pandemiei și lecțiile învățate, îmbunătățirea calității asistenței medicale și inovarea în sănătate, finanțarea și sustenabilitatea sistemului de asigurări de sănătate, precum și eficiența și transparența sistemului de asigurări de sănătate, reprezintă un moment crucial pentru abordarea provocărilor și identificarea soluțiilor în sistemul sanitar românesc.

Președintele OAMGMAMR a adus în discuție aspecte cheie din domeniul asistenței medicale în cadrul panelului, cu accent pe:

  • Puterea Parteneriatului Responsabil în Relațiile Instituționale: OAMGMAMR a consolidat relațiile instituționale bazate pe încredere, contribuind la competențe sporite și eficientizarea procedurilor administrative.
  • Cooperarea Transnațională: Parteneriatele internaționale, cu Spania, RCSI, Iordania, precum și cele din cadrul ICN si ENC au adus proiecte semnificative în leadership și eficientizarea protocoalelor de caz.
  • Focus pe Inovare: OAMGMAMR a implementat programe de dezvoltare continuă, specializare și reconversie, lansând o platformă online unică de EMC gratuită pentru membrii săi.
  • Perspective pentru Obiectivul „Sănătate pentru Toți” 2030: În contextul reformei asistenței medicale din România, OAMGMAMR se concentrează pe prioritizarea rolului asistenților medicali în furnizarea de îngrijiri în comunități.

OAMGMAMR este mândru să fie partener al acestei inițiative importante și rămâne dedicat contribuției la un sistem de sănătate eficient, echitabil și orientat către nevoile cetățenilor.

„Împreună Protejăm România”

„Impreună Protejăm România” este o serie de evenimente și conferințe care abordează teme relevante pentru sănătatea publică, reunind lideri din domeniul medical, autorități guvernamentale și alte părți interesate pentru a identifica soluții și strategii eficiente pentru îmbunătățirea sistemului de sănătate din România.

„Bucharest Leaders’ Summit: The Highway to Success”

„Bucharest Leaders’ Summit: The Highway to Success” este un eveniment anual care aduce în prim-plan lideri de opinie și experți din diverse domenii pentru a discuta și dezvolta soluții inovatoare pentru provocările actuale și viitoare ale societății românești.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.