Participarea OAMGMAMR la evenimentul organizat de Secretariatul SEEHN
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Participarea Președintelui OAMGMAMR la ceremonia anuală de acordare a premiilor Dr. Mozez Carol

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 12 Mai 2024

Domnul Mircea Timofte, Președintele Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR), a participat la cea de-a 12-a ediție a ceremoniei anuale de acordare a premiilor Dr. Mozez Carol, eveniment ce a coincis cu Ziua Internațională a Asistenților Medicali. Această ocazie specială subliniază excelența și devotamentul asistenților medicali și moașelor în servirea pacienților și comunității în România.

În discursul său, Președintele Timofte a exprimat recunoștința profundă față de senatorul Cseke Attila, ale cărui eforturi susținute au facilitat inițiativele Ordinului, contribuind semnificativ la îmbunătățirea condițiilor profesionale pentru membrii săi. A subliniat, de asemenea, importanța parteneriatelor cu Fundația pentru Sănătate, Primăria Oradea, Consiliul Județean Bihor și Fundația Partium, care au sprijinit realizarea acestui eveniment.

Președintele a evidențiat faptul că premiile Dr. Mozez Carol recunosc meritele individuale ale profesioniștilor și reflectă rolul esențial pe care aceștia îl joacă în cadrul sistemului de sănătate din România. „Această inițiativă este mai mult decât o ceremonie de premiere; este o platformă pentru motivarea și valorizarea continuă a asistenților medicali, în fața provocărilor demografice și de sănătate publică”, a afirmat el.

Președintele Timofte a felicitat toți laureații și a mulțumit tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment remarcabil, reiterând angajamentul OAMGMAMR de a susține excelența profesională a asistenților medicali și moașelor din România.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.