Participarea OAMGMAMR la evenimentul organizat de Secretariatul SEEHN
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Platforma națională de cursuri online a atins pragul de 100.000 de utilizatori

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 16 Iunie 2021

Astăzi, 16.06.2021, la un an de la lansare, platforma națională de cursuri online a OAMGMAMR a atins pragul de 100.000 de utilizatori

Astfel, OAMGMAMR își respectă angajamentul de a facilita și sprijini procesul de instruire și pregătire profesională al asistenților medicali și moașelor, punând la dispoziția acestora mijloace digitale moderne, gratuite și care respectă exigențele de instruire existente la nivelul Uniunii Europene cu privire la educația medicală continuă a corpului profesional al asistenților medicali și moașelor din România.

Platforma pune la dispoziția tuturor membrilor peste 100 de cursuri disponibile gratuit și un întreg portofoliul de cursuri online poate fi accesat la adresa https://emc.oamr.ro .

Interfața facilă de acces și utilizare a platformei de cursuri de către cursanți, asigurarea suportului tehnic permanent și diversitatea temelor cursurilor au fost în centrul implementării conceptului de funcționare al platformei naționale de cursuri.

Astăzi, înrolarea utilizatorului cu numărul 100.000 reprezintă o confirmare a faptului ca platforma răspunde cerințelor și principiilor aprobate de către, Consiliului Național al OAMGMAMR la sfârșitul anului 2019.  Modul de organizare și desfășurare a cursurilor de educație medicală continuă organizate de către Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, are ca principii fundamentale: gratuitatea, incluziunea, abordarea interactivă în ceea ce privește accesul și calitatea serviciilor educaționale oferite.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.