Participarea OAMGMAMR la evenimentul organizat de Secretariatul SEEHN
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

POLMED | Selecția participanților pentru activitatea de focus grup-uri din Regiunea București-Ilfov

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 09 Noiembrie 2018

Începe selecția participanților pentru activitatea de focus grup-uri în cadrul proiectului POLMED

-Regiunea București Ilfov-

 

Începând cu data de 28.09.2018 a demarat activitatea Analiza calitativă a orientărilor și opțiunilor cu privire la valorile profesionale ale asistenților medicali și moașelor prin tehnica focus grup”, activitate în cadrul căreia se vor selecta 25 de asistenți medicali și moașe din unități sanitare publice din regiunea București Ilfov. Cele 25 de persoane vor participa la focus grup-ul aferent regiunii, organizat în perioada10.12.2018 – 11.12.2018 la București.

Participarea la acestui focus grup va permite asistenților medicali și moașelor prezente să participe activ în procesul de identificare a orientărilor și opțiunilor ce țin de valorile profesiei. În urma celor 8 focus grupuri organizate în toată țara, se va elabora un raport de cercetare bazat pe datele colectate.

Primul pas în cadrul acestei activități este acela de recrutare, selecție și validare a celor 25 de participanți conform “Metodologiei de selecție a grupului țintă participant la Focus Grup-uri”. În acest sens, în cadrul regiunii București Ilfov (municipiul București si judetul Ilfov) se va respecta următorul calendar:

  • Perioada de depunere a dosarelor: 19.11.2018 – 23.11.2018;
  • Verificarea, validarea și informarea participanților de către membrii echipei proiectului POLMED: 27.11.2018 – 30.11.2018.

Pentru orice alte informații suplimentare, vă rog nu ezitați să contactați filiale O.A.M.G.M.A.M.R din regiunea București Ilfov.

Metodologia de selecție împreună cu anexele pot fi consultate aici:

Lista documente necesare inscrierii GT

1. Metodologia selectie focus grup POLMED

Anexa 1_Formular individual al participantului

Anexa 2_Declaratie propria răspundere

Anexa 3_Centralizator dosare GT

Anexa 4_Registru intrari dosare GT

Anexa 5_Adresa înaintare dosare GT

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.