Invitație participare la studiu
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Președintele OAMGMAMR în dialog virtual cu decanul Facultății de Asistenți și Moașe din cadrul RCSI

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 19 Mai 2022

La data de 18 mai a.c., președintele OAMGMAMR a avut un dialog virtual cu decanul Facultății de Asistenți și Moașe din cadrul RCSI, Irlanda, Dr. Mary Boyd.

Discuțiile au fost purtate în contextul cooperarii excelente pe care părțile au avut-o de-a lungul anilor atât la nivel european cât și bilateral.

Acest fundament solid, precum și expertiza remarcabilă a RCSI au dus la conturarea parteneriatului încheiat anul trecut pentru dezvoltarea unui ”Program de leadership în îngrijiri medicale pentru directorii de îngrijiri și asistenți șefi”.

Cei doi reprezentanți au apreciat prietenia privilegiată care leagă cele două organizații și au convenit la extinderea dialogului prin alte inițiative care să consolideze și mai mult relațiile dintre noi în beneficiul membrilor și populației.

Totodată, președintele Mircea Timofte a mulțumit partenerilor pentru profesionalismul, deschiderea și promptitudinea în derularea programului de leadership, cât și pentru ospitalitatea și excelenta organizare a sesiunilor de instruire.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2023 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.