Ordinul Nr. 1076 din 09 iulie 2019 privind aprobarea Normelor de organizare și desfășurare a programelor de specializare în vederea reconversiei profesionale Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2019 Precizări privind Programul special de revalorizare a calificărilor românești de asistent medical generalist Cooperarea româno-iordaniană | Consecvență, pragmatism și angajamente respectate „Provocări și perspective cu privire la profesia de asistent medical și moașă în context european și internațional” | Sesiune dedicată asistenților medicali și moașelor din România
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Evenimentul „Problematica diabetului în România” | Palatul Parlamentului, 5 aprilie 2016

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 07 Aprilie 2016

„În prezent trebuie să se înțeleagă că educația terapeutică este atât de importantă încât simplu tratament medical pentru diabetic fără demararea procesului educativ este privit ca inadecvat. Asistenții medicali trebuie să își aducă o contribuție pe măsura întregului lor potențial la educația pacientului.” a susținut Dl. Mircea Timofte, Președintele Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, în cadrul dezbaterii „Problematica diabetului zaharat în sistemul medical românesc: importanța prevenției și educației în sănătate” de la Palatul Parlamentului care a avut loc pe 5 aprilie.

În cadrul dezbaterii, președintele Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România a susținut o prezentare care a subliniat rolul extrem de important al asistentului medical în educația terapeutică.

Evenimentul s-a desfășurat sub egida Administrației Prezidențiale, Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților, Comisiei pentru Sănătate Publica din Senatul României, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România și Colegiul Medicilor din România.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2019 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.