Lista persoanelor validate, proiect ”Dezvoltarea abilităților personale și profesionale ale asistenților medicali generaliști, moașelor și asistenților medicali prin programe de formare SOFT SKILLS”.
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Prima sesiune de training

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 04 Martie 2011

1

 

Organizarea primei sesiuni de training transnaționale a tutorilor cu rol în pregătirea practică a elevilor școlilor postliceale sanitare din România

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR), în parteneriat cu Federația Sanitas România, AsociațiaCentrul Român de Inițiative (CRI), Organizația „An Bord Altranais” – Irlanda,Organizația „Consejo General de Enfermería (CGE)” – Spania, Școala Postliceală Sanitară Fundeni, Colegiul de Științe „Grigore Antipa” – Brașov și Grupul Școlar „George Emil Palade” – Constanța, anunță organizarea primei sesiuni de training cu tema „Dezvoltarea competențelor personalului din unitățile medicale cu rol de tutori pentru pregătirea practică a elevilor școlilor postliceale sanitare, ca măsură de sprijin pentru derularea eficientă a stagiilor de pregătire practică a elevilor”, în perioada 24-27 martie 2011, la Sinaia, Hotel New Montana.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului cu titlul: „Program transnațional de îmbunătățire a stagiilor de pregătire practică a elevilor din școlile postliceale sanitare pentru facilitarea tranziției acestora de la școală la viața activă”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, în cadrul Programului Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investește în oameni!”, și este primul dintr-o serie de 6 sesiuni de training transnationale organizate pentru un grup țintă de 200 de tutori selectați din toata țara, ca măsură de sprijin pentru derularea eficientă a stagiilor de pregătire practică a elevilor școlilor postliceale sanitare partenere.

La sesiunea de training sunt invitați experti în domeniul Nursing atât din România cât și din partea partenerilor transnaționali din Irlanda și Spania.

Pentru informații suplimentare privind proiectul, contactați OAMGMAMR, la sediul din Str. Ing. Zablovschi, nr. 76, sector 1 Bucureşti, web: www.oamr.ro , e-mail: oammromania@yahoo.com.

Pentru mai multe informații despre programul de finanțare POSDRU, accesați: www.fseromania.ro.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane  2007 – 2013:  Investeşte în oameni! Contract nr. POSDRU / 90/ 2.1 / S / 61519
Titlul proiectului:  “Program transnațional de îmbunătățire a stagiilor de pregătire practică a elevilor din școlile sanitare pentru facilitarea tranziției acestora de la școală la viața activă.”

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.