OAMGMAMR lansează noi cursuri gratuite pe platforma națională de cursuri online Asistenții medicali generaliști absolvenți ai Programului special de revalorizare a calificării vor beneficia de recunoastere profesională automată pe teritoriul UE, după publicarea în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene a modificării Directivei 2005/36/CE SITUAȚIA PROFESIEI DE ASISTENT MEDICAL LA NIVEL MONDIAL 12 Mai | Ziua Internațională a Asistentului Medical În atenția asistenților medicali!
Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

„Provocări și perspective cu privire la profesia de asistent medical și moașă în context european și internațional” | 22 martie 2019 | Album foto

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 24 Martie 2019


La evenimentul „Provocări și perspective cu privire la profesia de asistent medical și moașă în context european și internațional” au participat reprezentanți ai Consiliului Național al O.A.M.G.M.A.M.R și asistenților șefi din spitalele din România. Eevenimentul a fost organizat în marja întâlnirii comune a medicilor șefi, asistenților medicali șefi și a dentiștilor șefi din Statele Membre ale Uniunii Europene, care a avut loc în perioada 21-22 martie 2019 la Palatul Parlamentului.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2020 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.