Rezultatele evenimentului la nivel înalt „Asistenții medicali și moașe, în avangarda schimbării” ANUNȚ IMPORTANT | Înscriere programe de specializare pentru reconversie profesională ANUNȚ IMPORTANT | Înscriere programe de specializare pentru dezvoltarea unor abilități profesionale
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Reprezentare OAMGMAMR la Congresul Româno-Iordanian din Amman, Regatul Hașemit al Iordaniei

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 13 Noiembrie 2018

Reprezentare OAMGMAMR la Congresul Româno-Iordanian din Amman, Regatul Hașemit al Iordaniei

În cadrul Memorandumului de cooperare dintre Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România şi Consiliul Iordanian al Asistenţilor Medicali, în perioada 24-28 octombrie 2018, OAMGMAMR a susținut financiar participarea a doi asistenți medicali români la Congresul Româno-Iordanian de medicină și farmacie care s-a desfășurat la Amman.

Cei doi asistenți medicali care au reprezentat OAMGMAMR sunt domnul Claudiu Peștean cu lucrarea Patient preparation in FDG PET-CT Hybrid imaging -interdisciplinary nursing aspects in oncology și doamna Alina Cobreșan, cu lucrarea Optimization Program of initial Academic Education for nursing activities-Applications at University of Medicine and Pharmacy.

 Invitația a fost transmisă prin bunăvoința Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali care a asistat delegația pe durata șederii la eveniment.

La Congres au participat reprezentanți ai Universităților din România și diplomați români (inclusiv ambasadorul României la Amman), precum și Prințesa Muna a Iordaniei care este și președintele Jordanian Nursing Council. Demn de menționat este faptul că acest an a fost primul în care Jordanian Nursing Council a fost membru al Comitetului de organizare a acestui eveniment.  

În ultima zi a deplasării, cei doi reprezentanți au vizitat două spitale importante din Amman: The Special Hospital (SH) si King Hussein Cancer Centre (KHCC). Ulterior vizitelor la unitățile medicale, delegații au fost invitați la sediul Consiliului Iordanian (JNC).

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2021 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.