Rezultatele Adunării Generale a Consiliului European al Asistenţilor Medicali Rezultatele întâlnirii asistenților șefi din Statele Membre ale UE Reprezentare OAMGMAMR la Congresul Româno-Iordanian din Amman, Regatul Hașemit al Iordaniei Rezultatele reuniunii Asistenților Șefi din Statele Regiunii Europene a OMS ANUNŢ privind organizarea şi desfăşurarea examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali – sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Reprezentare OAMGMAMR la Congresul Româno-Iordanian din Amman, Regatul Hașemit al Iordaniei

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 13 Noiembrie 2018

Reprezentare OAMGMAMR la Congresul Româno-Iordanian din Amman, Regatul Hașemit al Iordaniei

În cadrul Memorandumului de cooperare dintre Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România şi Consiliul Iordanian al Asistenţilor Medicali, în perioada 24-28 octombrie 2018, OAMGMAMR a susținut financiar participarea a doi asistenți medicali români la Congresul Româno-Iordanian de medicină și farmacie care s-a desfășurat la Amman.

Cei doi asistenți medicali care au reprezentat OAMGMAMR sunt domnul Claudiu Peștean cu lucrarea Patient preparation in FDG PET-CT Hybrid imaging -interdisciplinary nursing aspects in oncology și doamna Alina Cobreșan, cu lucrarea Optimization Program of initial Academic Education for nursing activities-Applications at University of Medicine and Pharmacy.

 Invitația a fost transmisă prin bunăvoința Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali care a asistat delegația pe durata șederii la eveniment.

La Congres au participat reprezentanți ai Universităților din România și diplomați români (inclusiv ambasadorul României la Amman), precum și Prințesa Muna a Iordaniei care este și președintele Jordanian Nursing Council. Demn de menționat este faptul că acest an a fost primul în care Jordanian Nursing Council a fost membru al Comitetului de organizare a acestui eveniment.  

În ultima zi a deplasării, cei doi reprezentanți au vizitat două spitale importante din Amman: The Special Hospital (SH) si King Hussein Cancer Centre (KHCC). Ulterior vizitelor la unitățile medicale, delegații au fost invitați la sediul Consiliului Iordanian (JNC).

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.