Repere ale implicării OAMGMAMR în programul de revalorizare OAMGMAMR lansează noi cursuri gratuite pe platforma națională de cursuri online Asistenții medicali generaliști absolvenți ai Programului special de revalorizare a calificării vor beneficia de recunoastere profesională automată pe teritoriul UE, după publicarea în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene a modificării Directivei 2005/36/CE SITUAȚIA PROFESIEI DE ASISTENT MEDICAL LA NIVEL MONDIAL 12 Mai | Ziua Internațională a Asistentului Medical
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Rezultatele Adunării Generale a Consiliului European al Asistenților medicali (ENC) de la Budapesta | Decembrie 2019

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 05 Decembrie 2019

La data de 2 decembrie 2019, s-a desfășurat o nouă întâlnire a Adunării Generale a Consiliului European al Asistenților medicali (ENC), sub conducerea președintelui organizației, domnul Mircea Timofte. Evenimentul s-a desfășurat la Budapesta.

După aprobarea agendei și a raportului întâlnirii desfășurate în martie 2019 la București, au fost abordate aspectele de fond de pe ordinea de zi, precum aprobarea raportului activității organizației pe anul 2019,  discutarea evoluțiilor din plan european și internațional, execuția bugetară și adoptarea propunerii de buget pentru anul 2020. Totodată, s-au adoptat și măsuri privind eficientizarea activității executive, precum delegarea unor atribții în cadrul biroului executiv ENC, sau precum elaborarea unor proceduri de lucru interne privind consultarea membrilor organziației în vederea participării la acțiuni comune finanțate din fonduri europene.

De asemenea, profesorul Thomas Kearns, directorul executiv al RCSI, prezent la întâlnire, a prezentat membrilor Adunării ENC stadiului acțiunii comune privind dezvoltarea unui centru de excelență european pentru educația medicală continuă.

La finalul întâlnirii, a fost realizat și un tur de masă privind planurile membrilor organizației pentru Anul 2020Anul asistentului medical și al moașei, precum și s-au evaluat propuneri privid modul în care ENC poate sprijini eforturile membrilor pentru activitățile destinate Anului 2020.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2020 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.