Lista persoanelor validate, proiect ”Dezvoltarea abilităților personale și profesionale ale asistenților medicali generaliști, moașelor și asistenților medicali prin programe de formare SOFT SKILLS”.
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Selecția grupului- țintă pentru vizitele transnaționale pe ACCES !

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 15 Aprilie 2015

banda sigle ACCESS

 Începe selecția pentru vizitele transnaționale pe ACCES !

15.04.2015

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din Romania anunță în cadrul proiectului „Asigurarea accesului egal la ocupare și diversificarea oportunităților de angajare pe o piață inclusivă a muncii, pentru femeile din domeniul sanitar – ACCES”, demararea procesului de selecție a 60 de femei din grupul țintă al proiectului care vor participa la 3 vizite transnaționale în Spania, la Madrid, pentru schimburi de bune practici in domeniul egalității de gen cu accent pe reconcilierea vieții de familie cu viată profesională.

Cele 600 de femei angajate în unitățile sanitare, înscrise grupul țintă al proiectului, au participat în perioada septembrie 2014-decembrie 2015, la 15 ateliere de lucru in domeniul egalității de șanse, familiarizându-se cu o serie de noțiuni importante în domeniu.

Selecția celor 60 de femei din grupul țintă al proiectului se va face din județele în care proiectul se desfășoară, respectiv județul Argeș, Ialomița, Călărași, Teleorman, Bistrița Năsăud, Sălaj, Maramureș, Arad și Timiș conform metodologiei de selecție a participanților la schimburile de experiența transnaționale, pe care o regăsiți publicata pe website-ul proiectului.

În perioada mai-iulie 2015, cele 60 de participante vor fi împărțite în 3 serii, a câte 20 de persoane/serie pentru a efectua deplasarea cu o durată de 5 zile, la vizitele de lucru organizate la partenerul transnațional Consejo General de Enfermería, unde reprezentanții organizației partenere, Consejo General de Enfermería, vor prezenta cadrul legislativ spaniol, studii de caz, schimb de practici privind reconcilierea vieții de familie cu viată profesională, soluții găsite pentru diminuarea segregării de gen în sistemul sanitar spaniol.

Prin participarea celor 60 de femei din grupul țintă, se dorește ca sinteza informațiilor, din cadrul acestor vizite de lucru, sa fie diseminată către un număr cat mai mare de persoane angajate în unitățile sanitare.

Persoane de contact din partea OAMGMAMR:

Vergilia Florea, Coordonator proiect, Telefon: 0745810772;

Adriana Cârnu, Expert promovare, Telefon: 0724293493

Metodologie selectie schimburi TN – ACCES

 

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.