Informare cu privire la problematica echivalării studiilor Cu lacrimi în ochi şi suflete pline de durere anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre, Venera Botescu Congresul Asociației de Podiatrie, 7-9 iunie 2018 Comunicat seminar Cotroceni Definiția actului de nursing
Hotărâri ale Consiliului naţional OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Societatea Română de Microbiologie

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+

srm logo

Avand în vedere preocuparea comună a Societății Române de Microbiologie (SRM) și a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR) pentru promovarea sănătății populației precum cât și pentru derularea unor activități care au ca  prioritate creșterea competențelor personalului medical în domeniul educației pentru sănătate, cele două entități au încheiat la data de 09.07.2015 un protocol de colaborare.

În cadrul acestui parteneriat vor fi organizate activități comune și de sprijin reciproc, în principal pentru pregătirea/perfecționarea personalului medical  implicat în medicina de laborator, supravegherea și controlul infecțiilor, dar și activitati legate de programele de imunizare.

OAMGMAMR și Societatea Română de Microbiologie încurajează înscrierea, ca membri asociați ai societății, a asistenților medicali cu studii superioare (care își desfășoară activitatea în unități medicale,  în cadrul  compartimentelor de prevenire și control a infecțiilor nosocomiale, igienă, medicină de laborator, terapie intensivă, secții de chirurgie) precum și a directorilor de îngrijiri și a  asistenților șefi cu studii superioare.

Accesați site-ul Societății Române de Microbiologie www.srm.ro

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.