Participarea OAMGMAMR la cea de-a 76 sesiune a Adunării Mondiale a Sănătății (III)
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Stagii de pregătire practică în Spania

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 30 Aprilie 2012

 1

În cadrul proiectului “Program transnațional de îmbunătățire a stagiilor de pregătire practică a elevilor din școlile postliceale sanitare pentru facilitarea tranziției acestora de la școală la viața activă”, cofinanțat din Fondul Social European – Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane  2007 – 2013:  Investeşte în oameni! și implementat de  Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, în parteneriat cu  Federația Sanitas România,  Asociația Centrul Român de Inițiative (CRI), Organizația „An Bord Altranais” – Irlanda, Organizația „Consejo General de Enfermería (CGE)” – Spania, Școala Postliceală Sanitară Fundeni, Colegiul de Științe „Grigore Antipa” – Brașov  și Grupul Școlar „George Emil Palade” – Constanța‚ 25 de elevi de la Școala Postliceală Sanitară Fundeni au participat în perioada 21 aprilie – 28 aprilie 2012 la stagii de pregătire practică în unități medicale din Spania, Madrid.

Desfășurarea stagiilor de pregătire practică a elevilor a fost facilitată de partenerul transnational Consejo General de Enfermeria.
În cadrul stagiilor de pregătire practică din Spania, elevii au beneficiat de materiale suport și au desfășurat activități practice la sediul partenerului transnational Consejo General de Enfermeria, cât și în unitățile medicale de marcă din Madrid –  Hospital Clinico San Carlos, Hospital Monte Principe Universitario și Centro de Salud San Andres.

Stagiile de pregatire practică din străinătate au rolul de a oferi elevilor oportunitatea racordării imediate la exigențele pieței muncii din sectorul sanitar.
Elevii din școlile postliceale participanți la stagiile de pregătire practică din străinătate vor dobândi cunoștințe și abilități care să faciliteze tranziția acestora de la școala postliceală sanitară la statutul de asistent medical al unei unități medicale.

Pentru informații suplimentare privind proiectul, contactați OAMGMAMR, la sediul din Str. Ing. Zablovschi, nr.76, sector 1 Bucureşti, www.oamr.ro, e-mail:oammromania@yahoo.com.
Pentru mai multe informații despre programul de finanțare POSDRU, accesați:www.fseromania.ro.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013: Investeşte în oameni! Contract nr. POSDRU / 90/ 2.1 / S / 61519 Titlul proiectului: “Program transnațional de îmbunătățire a stagiilor de pregătire practică a elevilor din școlile sanitare pentru facilitarea tranziției acestora de la școală la viața activă.”

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2023 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.