Anunț privind modificarea Normelor de creditare a Formelor de Educaţie Medicală Continuă Repere ale implicării OAMGMAMR în programul de revalorizare OAMGMAMR lansează noi cursuri gratuite pe platforma națională de cursuri online Asistenții medicali generaliști absolvenți ai Programului special de revalorizare a calificării vor beneficia de recunoastere profesională automată pe teritoriul UE, după publicarea în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene a modificării Directivei 2005/36/CE SITUAȚIA PROFESIEI DE ASISTENT MEDICAL LA NIVEL MONDIAL
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Summitul online #EndPJparalysis

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 11 Iunie 2020

 În 2020, ne propunem să vă aducem în atenție evenimente și conferințe desfășurate pe plan internațional care pot fi accesate online, gratuit și care pot aduce valoare adaugată exercitării profesiei  și promovării potențialului de leadership în sistemul medical.

#EndPJparalysis reprezintă o mișcare globală îmbrățișată de asistenții medicali și terapeuți. Scopul acesteia este de a pune în valoare timpul pacienților și de a-i ajuta să trăiască o viață deplină prin reducerea imobilității și a dependenței, în același timp, protejând demnitatea acestora și încurajând interacțiunea socială.

În 2020, summitul global, organizat online în perioada 9-10 iulie, va beneficia de înscriere gratuită și va fi dedicat impactului pandemiei COVID asupra starii fizice si psihice a pacienților cu decondiționări musculare.

Temele Summit-ului din acest an sunt:

·       Îngrijire imediată și pe termen mai lung pentru cei care se recuperează de la Covid-19;

·       Implicații ale tratamentului post-izolare și modificări ale modului de îngrijire;

·       Impactul asupra personalului medical, asupra leadershipului și a capacității de schimbare.

Cei interesați pot afla informații suplimentare și se pot înscrie la eveniment accesând linkul următor:

Global Summit 2020 – End PJ Paralysis

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2020 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.