Anunț privind modificarea Normelor de creditare a Formelor de Educaţie Medicală Continuă Repere ale implicării OAMGMAMR în programul de revalorizare OAMGMAMR lansează noi cursuri gratuite pe platforma națională de cursuri online Asistenții medicali generaliști absolvenți ai Programului special de revalorizare a calificării vor beneficia de recunoastere profesională automată pe teritoriul UE, după publicarea în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene a modificării Directivei 2005/36/CE SITUAȚIA PROFESIEI DE ASISTENT MEDICAL LA NIVEL MONDIAL
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Webinar Nursing Challenge

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 18 Iunie 2020

Pentru a marca aniversarea de un an de existență a programului Nightingale Challenge, echipa de coordonare a acestuia va organiza vineri, 26 iunie 2020, o conferință virtuală care se va derula pe întreaga durată a zilei. Aceasta va fi o oportunitate pentru toți angajatorii și participanții la Nightingale Challenge să își împărtășească experiențele provenite din implementarea provocării Nightingale și să participe activ la un dialog centrat în jurul temei de leadership în profesiile de asistent medical și moașă.

Evenimentul va începe la 10 dimineața (ora României) și se va încheia la ora 19:00 (ora României). Vor fi organizate o serie de sesiuni moderate de lideri internaționali, care vor aborda experiențele celor implicați în în programul Nightingale Challenge, și subiecte precum advocacy și politici referitoare la îngrijirile medicale. Se vor desfășura, de asemenea, conversații intergeneraționale despre profesiile de asistent medical și moașă și se va derula o sesiune de consiliere în carieră pentru cei care se află la începutul carierei.

Evenimentul va avea loc pe platforma online Accelevents, care va permite desfășurarea mai multor sesiuni pe parcursul zilei și va oferi participanților spațiu pentru cunoaștere și socializare.

Evenimentul este disponibil gratuit, locurile sunt limitate, însă, pentru cei care nu pot participa la sesiunile live, înregistrarea fiecărei sesiuni va fi disponibilă imediat după incheiere și va putea fi accesată prin intermediul platformei online.

Înregistrarea pentru eveniment va începe pe 22 iunie a.c la 14:00 (ora României).

Pentru a urmări și a vă alătura conversațiilor în jurul acestui eveniment, utilizați # NC1YrOn pe platformele Facebook, Twitter și Instagram.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2020 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.