Proiect SOFT SKILLS | Selecția grupului țintă pentru seriile 5 și 6 | Dosarele de înscriere se vor transmite începând cu data de 22 iulie 2024, ora 8:00
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Cursuri de dezvoltare a competentelor antreprenoriale

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 02 Decembrie 2012

2012

Cursuri de dezvoltare a competentelor antreprenoriale

Organizate în cadrul proiectului „O șansă pentru dezvoltarea carierei pentru femeile din domeniul sanitar” cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013- „Investește în oameni!”
Decembrie 2012

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România este partener cu Asociaţia „Centrul Român de Iniţiative”- beneficiarul proiectului,  Federatia Sanitas din Romania și Societatea de Analize Feministe ANA, iar în anul III de implementare participă la organizarea şi derularea unor sesiuni de formare, în cadrul activitatii A.3.4. “Furnizarea sesiunilor de formare  membrelor retelelor nou formate la nivelul celor 2 regiuni”- cursuri de antreprenoriat.

Regiunile de dezvoltare în care se vor organiza sesiunile de formare vor fi Regiunea Bucuresti- Ilfov și Regiunea Nord Est.

Metodologia de selecţie a participanţilor la cursurile de dezvoltare a competentelor antreprenoriale a fost elaborată în vederea selectării participanţilor din cadrul proiectului „O șansă pentru dezvoltarea carierei pentru femeile din domeniul sanitar”, ID POSDRU 97/6.3/S/50247 pentru sesiunile de formare prevăzute în proiect.

În cadrul sesiunilor de formare, participantii- femei angajate în sistemul sanitar, membre în reţeaua profesională- vor beneficia de cursuri de formare profesională de competențe antreprenoriale în cadrul carora își vor dezvolta aptitudinile antreprenoriale, fiind totodată instruite în legatură cu principiile egalităţii de şanse şi de gen și modalitățile de dezvoltare a carierei.

Pentru informații suplimentare privind proiectul contactați:
e-mail: centrulromandeinitiative@gmail.com
Persoana de contact: Nicoleta ABABEI, Expert activităţi instruire şi formare
Site proiect: www.ascri.ro/dezvoltarea-carierei

Descarca Metodologie selectie grup tinta_1

Descarca 50247 Adev. salariat50247

Descarca Decl. prop. raspundere

Descarca 50247_Formular_grup_tinta

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013: Investeşte în oameni! Contract nr. POSDRU / 97 / 6.3 / S / 50247 Titlul proiectului: „O șansă pentru dezvoltarea carierei pentru femeile din domeniul sanitar”

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.