Rezultate obținute în cadrul programului de leadership în îngrijiri medicale pentru directorii de îngrijiri și asistenții șefi | 2022
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Aplicarea unui chestionar

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 30 Mai 2011

2012

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România este partener cu  Asociaţia „Centrul Român pentru Iniţiative” în cadrul proiectului „O şansă pentru dezvoltarea carierei pentru femeile din domeniul sanitar” ID 50247.

În primul an de implementare (2011), în perioada aprilie-iulie 2011, va fi aplicat la nivelul personalului din domeniul medical romanesc un chestionar ce vizează segregarea de gen în sectorul de sănătate. Se va realiza o analiză comparativă între femei și bărbati, în ceea ce privește nivelul de ocupare, profesiile, posibilitățile de dezvoltare a carierei și veniturile în cadrul sistemul sanitar. De asemenea, se vor identifica povești de succes ale femeilor aflate în funcții de conducere din cadrul instituțiilor din sistemul sanitar.

Aceste chestionare vor sta la baza unei cercetări privind segregarea profesională bazată pe gen în sectorul de sănătate, pentru a avea o perspectivă de ansamblu la nivelul țării, în ceea ce privește segregarea profesională bazată pe gen.

Persoanele interesate să participe la acestă cercetare sunt rugate să completeze chestionarul anexat, semnat pe fiecare pagină, în colțul dreapta- jos,  iar ulterior să îl depună la sediul filialei județene a OAMGMAMR din care face parte, însoțit de o adeverință de la locul de muncă și o copie după C.I. Chestionarele pot fi depuse până la data de 30.06.2011.

Descarca Model_adeverinta (27.648 kB)

Descarca Chestionar_Segregare-50247 (694.577 kB)

Descarca Scrisoare_de_informare (344.305 kB)

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2023 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.