Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

5 Mai- Ziua Internațională a Moașei

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 05 Mai 2013

Cu ocazia Zilei Internaționale a Moașei, sărbătorită anual pe 5 mai, Biroul executiv al OAMGMAMR urează tuturor moașelor din România sănătate, putere de muncă și succes în exercitarea și dezvoltarea uneia dintre cele mai vechi profesii din lume.

În ţara noastră, ca şi în Europa, profesia de moaşă este reglementată ca o profesie independentă. În fiecare comună din România ar trebui să existe o moaşă. Serviciile de îngrijire în domeniu sunt asigurate în condiţii excelente, iar autorizarea practicii independente va fi reglementată într-un viitor foarte apropiat.

Pentru calitățile sale profesionale, pentru vocația și talentul său, persoana care este alături de mamă și de nou-născut în cel mai intens moment al vieții acestora, este astăzi sărbătorită de întreaga lume.

Mulţumim moşelor din România şi le urăm “La mulți ani!”

Președinte OAMGMAMR,
Mircea Timofte

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.