Prima vizită de lucru din cadrul proiectului “Schimb de bune practici: elaborarea și completarea planului de îngrijiri”
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

8864 de teste pentru examene si concursuri. Asistenti medicali

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 07 Octombrie 2013

Ordinul Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania si-a imbunatatit in 2004 oferta de volume de teste pentru asistentii medicali. In luna august a aparut sub egida organizatiei “8864 de teste pentru examene si concursuri. Asistenti medicali”. Cartea a fost editata in doua volume si contine intrebari pentru 18 specialitati, fata de 15 in volumul “5652 de teste pentru examene si concursuri. Asistenti medicali”, editata anul trecut. Specialitatile nou aparute sunt statistica medicala, asistent medical stomatologie, asistent igienist de cabinet stomatologic. In plus, testele de legislatie sunt formulate din noua Legea a exercitarii profesiei de asistent medical si moasa, 307/2004.

Volumul are un numar variabil de teste pe specialitati, de la peste 1000 la medicina generala pina la peste 100, la statistica.
Ca si anul trecut, Ordinul Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania a pus cele doua volume la dispozitia Centrului de Perfectionare Bucuresti, iar din acestea au fost extrase subiecte pentru examenul de grad principal, desfasurat in 2004 in perioada 30 septembrie-1octombrie.
Intrebarile pentru cele 17 specialitati au fost formulate de Comisiile de specialitate din cadrul Departamentelor profesional stiintific ale OAMMR.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.