Comunicat de presă- Lansarea proiectului “Servicii medicale îmbunătățite calitativ printr-o nouă politică publică privind valorile profesiilor de asistent medical și moașă – POLMED” Informare cu privire la problematica echivalării studiilor Cu lacrimi în ochi şi suflete pline de durere anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre, Venera Botescu Congresul Asociației de Podiatrie, 7-9 iunie 2018 Comunicat seminar Cotroceni
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

8864 de teste pentru examene si concursuri. Asistenti medicali

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 07 Octombrie 2013

Ordinul Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania si-a imbunatatit in 2004 oferta de volume de teste pentru asistentii medicali. In luna august a aparut sub egida organizatiei “8864 de teste pentru examene si concursuri. Asistenti medicali”. Cartea a fost editata in doua volume si contine intrebari pentru 18 specialitati, fata de 15 in volumul “5652 de teste pentru examene si concursuri. Asistenti medicali”, editata anul trecut. Specialitatile nou aparute sunt statistica medicala, asistent medical stomatologie, asistent igienist de cabinet stomatologic. In plus, testele de legislatie sunt formulate din noua Legea a exercitarii profesiei de asistent medical si moasa, 307/2004.

Volumul are un numar variabil de teste pe specialitati, de la peste 1000 la medicina generala pina la peste 100, la statistica.
Ca si anul trecut, Ordinul Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania a pus cele doua volume la dispozitia Centrului de Perfectionare Bucuresti, iar din acestea au fost extrase subiecte pentru examenul de grad principal, desfasurat in 2004 in perioada 30 septembrie-1octombrie.
Intrebarile pentru cele 17 specialitati au fost formulate de Comisiile de specialitate din cadrul Departamentelor profesional stiintific ale OAMMR.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.