Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

A X-a Conferinţă Naţională a OAMGMAMR- Cluj- Napoca, 2012

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 12 Noiembrie 2012

În perioada 26- 29.09.2012 s-a desfăşurat la Cluj-Napoca, a X-a Conferinţă Naţională a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, cu tema „Asistentul medical- ştiinţă şi conştiinţă, implicare şi responsabilitate”.

 La această manifestare ştiinţifică au participat  1153 de asistenţi medicali din toată ţara, cât şi experţi din străinătate, asistenţi medicali din Statele Unite, Franţa şi Republica Moldova, care au avut un aport considerabil faţă de latura ştiinţifică a manifestării.

 În cadrul evenimentului au fost prezentate 91 de lucrări şi au fost desfăşurate 3 ateliere de lucru.  Organizarea manifestării pe sesiuni paralele a oferit posibilitatea participanţilor să aleagă temele pentru domeniul de interes al fiecăruia.

 Reuşita evenimentului a constat nu numai în participarea şi implicarea activă a unui număr atât de mare de asistenţi medicali ci şi în prestaţia lectorilor şi a invitaţilor de renume din sectorul sanitar românesc.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.