Asistentul medical implicat – o categorie importantă în cadrul Premiilor COPAC

COPAC

 

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România (COPAC), partener al O.A.M.G.M.A.M.R, va organiza în data de 18 septembrie 2017 la Teatrul Național din București a doua ediție a Premiilor COPAC din dorința de a recunoaște oamenii și organizații neguvernamentale care prin eforturile lor susțin și încurajează sistemul de sănătate.

Anul acesta, evenimentul va avea o nouă categorie dedicată asistentului medical, denumită Asistentul medical implicat. Chiar dacă nu este în lumina reflectoarelor, asistentul medical are un rol extrem de important în îngrijirea pacienților și a creșterii ratei de răspuns a acestora la tratament. Mulți asistenți colaborează voluntar cu asociațiile de pacienți și alte ONG-uri, implicându-se în proiecte cu impact social.

Ne propunem să îi facem cunoscuți pe acei asistenți medicali dornici de creșterea nivelului lor de pregătire și de implicarea în activități care au un impact în mediul în care activează. Dacă cunoașteți astfel de asistenți medicali, îi puteți propune în cadrul acestei  categorii, completând formularul de mai jos  http://www.premii2017.copac.ro/ până la data de 30 august sau trimițând un email pe adresa premii@copac.ro.

Potrivit regulamentul Premiilor COPAC participanții se pot înscrie fie direct, fie pot fi propuși de colegi, pacienți.

Ajutați-ne să descoperim noi valori în Sănătate!