Rezultatele Adunării Generale a Consiliului European al Asistenţilor Medicali Rezultatele întâlnirii asistenților șefi din Statele Membre ale UE Reprezentare OAMGMAMR la Congresul Româno-Iordanian din Amman, Regatul Hașemit al Iordaniei Rezultatele reuniunii Asistenților Șefi din Statele Regiunii Europene a OMS ANUNŢ privind organizarea şi desfăşurarea examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali – sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Conferința Națională a OAMGMAMR- ediția a XIII-a

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 23 Septembrie 2015

Debutul unui eveniment de succes- asistenţii medicali şi moaşele din România îşi scriu istoria

Astăzi, la Craiova, în frumoasa Cetate a  Băniei,  au fost deschise lucrările celei de-a XIII-a ediţii a Conferinței Naționale a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, cu tema Dezvoltarea profesiei, siguranța pacientului și eficiență în alocarea resurselor, repere fundamentale ale performanței profesionale”.

Acest eveniment ştiinţific emblematic pentru organizaţia profesională este organizat în acest an de către OAMGMAMR filiala Dolj şi se bucură de participarea a peste 400 de asistenţi medicali şi moaşe din întreaga ţară.

Imagini de la deschiderea oficială a Conferinţei Naţionale a OAMGMAMR 

Craiova, 23 septembrie 2015

Conferinţa naţională subliniază preocuparea membrilor OAMGMAMR pentru dezvoltarea continuă a perfomanței profesionale cât şi pentru atingerea obiectivului major în exercitarea profesiei, şi anume,  siguranța pacientului.

Tema Conferinței va fi amplu detaliată în prezentările ce vor fi susținute și va aduce în prim- plan contribuția fiecărui participant, la misiunea organizației noastre. Colegi din domeniul  clinic, al educației, cercetării, manageri și lideri, vor susține lucrări de actualitate și relevanță  pentru domeniul îngrijirilor de  sănătate, aflat într-o dinamică continuă.

În acest an, evenimentul ştiinţific aduce elemente de noutate faţă de ediţiile precedente, atât din punct de vedere ştiinţific dar şi al organizării. Sesiunile de prezentare a lucrărilor profesional- ştiinţifice se vor derula în paralel cu numeroase workshop- uri, microcursuri, simulări medicale, proiecţii de filme din domeniul medical şi, în premieră pentru organizaţia noastră, conferinţa va cuprinde o sesiune de postere ştiinţifice şi informative, ce vor fi prezentate publicului de către autori, asistenţi medicali şi elevi ai şcolilor postliceale.

DSC01772 DSC01707 DSC01766 DSC01755

DSC01824 DSC01749DSC01754 DSC01752 DSC01822 DSC01820 DSC01817 DSC01814 DSC01813 DSC01811 DSC01805 DSC01803 DSC01800 DSC01690

Acest eveniment aparţine asistenţilor medicali în totalitate, este organizat de către ei şi pentru ei, în scopul atingerii excelenţei profesionale.

„Tot ceea ce pare imposibil, devine posibil atunci când te afli acolo unde trebuie. Profesia o alegi numai atunci când te cunosti foarte bine şi simţi unde îţi este locul”.

Imagini de la Dineul de deschidere a Conferinţei Naţionale, organizat de către OAMGMAMR Filiala   Dolj, în data de 22 septembrie 2015, la care au fost invitaţi toţi participanţii la eveniment 
——————————————————— ******* ——————————————————-                 

Invitaţia Domnului Mircea Timofte, Preşedintele OAMGMAMR, la Conferinţa Naţională a OAMGMAMR 2015

„Dragi colegi,

Am plăcerea de a vă invita la cea de-a XIII-a Conferință Națională a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, care va avea loc la Craiova, în perioada 22-25 septembrie 2015.

Tema din acest an este “Dezvoltarea profesiei, siguranța pacientului și eficiență în alocarea resurselor, repere fundamentale ale performanței profesionale”.

Este o temă generoasă, care ne permite să abordăm domenii fundamentale ale profesiei, la care trebuie să ne raportăm în orice act al exercitării profesiei.

Este o temă care invită la analiză, unde ne aflăm ca profesioniști și ca organizație pe traseul spre excelență pe care ni l-am asumat, este o temă care provoacă la explorare a noi direcții de acțiune în efortul continuu de asigurare a calității serviciilor de îngrijiri și a siguranței pacienților.

Nu în ultimul rând este o temă care invită la reflecție individuală privind valorile fundamentale și crezul profesional care ne definesc pe fiecare.

O organizație care învață, o cultură mereu adaptată schimbărilor, în care implicarea, dăruirea, motivarea altruistă și pasiunea pentru o profesie nobilă dau contur din ce în ce mai mare rolului colegilor noștri în asigurarea sănătății populației, sunt teme majore pe care vă invit să le dezbatem împreună.

Participând la acest eveniment fiecare dintre noi va fi recompensat printr-un un timp de maximă calitate, cunoștințe și experiențe profesionale noi, plăcerea de a dialoga cu colegi experți, și totodată inedite experiențe culturale oltenești pregătite cu mare ospitalitate de gazdele conferinței.”

Mircea Timofte

Președinte

Pentru detalii suplimentare accesați:

Domenii-si-teme

Rezumate

Calendar

Brosura Conferinta – Informatii Generale

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2019 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.