Informare cu privire la problematica echivalării studiilor Cu lacrimi în ochi şi suflete pline de durere anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre, Venera Botescu Congresul Asociației de Podiatrie, 7-9 iunie 2018 Comunicat seminar Cotroceni Definiția actului de nursing
Hotărâri ale Consiliului naţional OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Federația SANITAS împlinește 26 de ani de activitate

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 01 Februarie 2016

  Federația Sanitas împlinește 26 de ani de activitate

În acest an, pe 1 februarie, Federația Sanitas împlinește 26 de ani de activitate. Cu aceastĂ ocazie, în data de 30.01.2016, a avut loc sesiunea Consiliului Național al Federației, la care au participat în calitate de invitați Dl. Francisk Chiriac -Secretar de stat în Ministerul Sănătății, Dl. Mircea Timofte- Președinte OAMGMAMR, Dl. Alin Costache- Vicepreședinte CNAS și Dl. Cosmin Andreica- Consilierul Ministrului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

În cadrul acestei întâlniri, discuțiile au vizat în principal strategia din acest an a Federației Sanitas și viitoare acorduri ce vor fi semnate, acorduri ce vor viza în mod prioritar problemele esențiale cu care se confruntă toți angajații din sistemul sanitar.

Sanitas-26 de ani

În calitate de președinte al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, Dl. Mircea Timofte a felicitat Federația Sanitas pentru longevitate și a reliefat aprecierea pe care o are atât față de parteneriatul stabil între cele două organizații cât și față de rezultatele inițiativelor derulate împreună.

-OAMGMAMR-

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.