Federația SANITAS împlinește 26 de ani de activitate

  Federația Sanitas împlinește 26 de ani de activitate

În acest an, pe 1 februarie, Federația Sanitas împlinește 26 de ani de activitate. Cu aceastĂ ocazie, în data de 30.01.2016, a avut loc sesiunea Consiliului Național al Federației, la care au participat în calitate de invitați Dl. Francisk Chiriac -Secretar de stat în Ministerul Sănătății, Dl. Mircea Timofte- Președinte OAMGMAMR, Dl. Alin Costache- Vicepreședinte CNAS și Dl. Cosmin Andreica- Consilierul Ministrului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

În cadrul acestei întâlniri, discuțiile au vizat în principal strategia din acest an a Federației Sanitas și viitoare acorduri ce vor fi semnate, acorduri ce vor viza în mod prioritar problemele esențiale cu care se confruntă toți angajații din sistemul sanitar.

Sanitas-26 de ani

În calitate de președinte al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, Dl. Mircea Timofte a felicitat Federația Sanitas pentru longevitate și a reliefat aprecierea pe care o are atât față de parteneriatul stabil între cele două organizații cât și față de rezultatele inițiativelor derulate împreună.

-OAMGMAMR-